Pattaya City korjaa vaarallista kaltevaa sähköpylvästä Soi Buakhaossa

Pattaya-

Huolestuneiden paikallisten ja turistien mukaan tämä puhelinpylväs on jo useiden kuukausien ajan kallistunut vaarallisesti. Useita kertoja paikalliset yrittäjät ja paikalliset asukkaat vetosivat kaupunkiin ryhtymään toimiin ennen kuin pylväs putoaa ja mahdollisesti loukkaantui. Tänään, 15. helmikuuta 2018, kaupunki ryhtyi vihdoin toimiin, vaikkakin keskellä päivää ja esti ja esti tilapäisesti liikenteen Soi Buakhaolla.

Kaupunki käytti raskaita rakennuslaitteita pylvään oikeaan suuntaamiseen, mikä poisti kaikki vaarat ohikulkijoilta. Tämä kesti noin tunnin, kun katsojat ottivat valokuvia ja tarkkailivat. Onneksi leikkaus sujui hyvin ja elämä on palannut normaaliksi Soi Buakhaolla.

Kaupunki on myös ilmoittanut aiemmin 8-osaisesta suunnitelmasta korjata kaupungin sotkeutuvat johdot seuraavien vuosien aikana, ja Soi Buakhao on osa tätä suunnitelmaa.

Me täällä Pattaya Newsissa pidämme sinut ajan tasalla kaikista tulevista päivityksistä.

SOURCEPattayan uutiset
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/