Päivitys: Amerikkalainen osallistui kohtalokkaaseen baaritappeluun australialaisen kanssa syytettynä ja tunnistettuna

Epäilty Jose Manuel Polanco Jr New Yorkista, Amerikasta.

Pattaya:

Päivitys aikaisempaan artikkeliimme: https://thepattayanews.com/2018/02/11/australian-national-dies-fight-american-foreigner-popular-northern-pattaya-bar/

Meillä on päivitys aiempaan artikkeliimme, joka koski kohtalokasta baaritaistelua suositussa Ruby Clubissa Pohjois-Pattayalla, jossa Australian kansalainen menehtyi. Thaimaan poliisi on nostanut syytteen amerikkalaista epäiltyä Jose Manuel Polanco Jr:tä, 43-vuotiasta New York Citystä, Yhdysvalloista, taposta ja lisäsyytteitä mahdollisesti tutkittavana. Hän on edelleen poliisin pidätettynä, kunnes Thaimaan lain mukainen tapaus toistetaan ja hänen ensimmäinen esiintymisensä tuomioistuimessa on arviolta ensi viikon alussa, tämän kuun 19. tai 20. päivänä.

Polanco on tällä hetkellä kiistänyt syytteet ja todennut viranomaisille, että vaikka hän oli toinen tappelussa mukana ollut henkilö, hän toimi itsepuolustukseksi eikä käynnistänyt konfliktia. Hän totesi myös, mikä on vahvistettu, kääntyneensä mielellään Thaimaan viranomaisiin asian ratkaisemiseksi tapahtuman jälkeen.

Ulkoasiainministeriö on vahvistanut Pattaya Newsille, että australialainen Benjamin Robb, 42, kuoli tapauksen seurauksena, ja he tarjoavat konsuliapua hänen perheelleen.

Thaimaan poliisi ei ole tällä hetkellä antanut virallista lausuntoa paitsi vahvistanut, että taposta on nostettu syytteet, joista uhkaa 3-15 vuoden rangaistus Thaimaan vankilassa.

Ruby Club antoi virallisen lausunnon, joka on edellisessä artikkelissamme, ja ovat ilmoittaneet, että he eivät tällä hetkellä anna uusia lausuntoja tai hyväksy haastatteluja.

Saatamme lisää tietoa, kun se julkaistaan ​​Pattaya Newsissa.

Mr. Benjamin Robb Australiasta.

 

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/