Osa Pattaya Beachistä suljettiin jälleen "korjauksen vuoksi"

Kuva rannan suljetusta alueesta.

Sophon Cable TV raportoi ensimmäisenä ja Pattaya News vahvisti, että suuri osa Pattaya Beachistä Dusit Thani -hotellista Soi 2:n lähelle on toisen kerran vuodessa suljettu metalliaidalla ja suljettu yleisöltä. Tämä rantaosuus on yhteensä yli 300 metriä pitkä ja yksi ensimmäisistä asioista, joita potentiaalinen turisti näkee saapuessaan Beach Roadille.

Aiemmin tämä osa rantaa piti lajitella yli 400 miljoonan bahtin budjetilla, jotta se olisi kaunis ja korjattu lukuisia jalkakäytävä- ja rantaongelmia. Sitä ei kuitenkaan koskaan tapahtunut, ja toistaiseksi on epäselvää, mitä tälle hankkeelle myönnetyille rahoille tapahtui.

Raporteissa todetaan, että sama ongelma kuin aiemmin raportoimiemme jätteiden kertymisongelmia (https://thepattayanews.com/2018/02/02/pattaya-city-removing-100-tons-medical-waste-khao-maikaew/) seisoo urakoitsijoiden kanssa hankkeen poistamisesta tai heidän sopimuksensa irtisanomisesta maksukyvyttömyyden ja hankkeen kesken jäämisen vuoksi.

Paikalliset asukkaat ovat ilmoittaneet Sophon kaapelille ja The Pattaya Newsille olevansa erittäin turhautuneita korjauksen kestoon.

Pattayan kaupungin mukaan kunnostustyöt pitäisi tehdä maaliskuun loppuun mennessä, mutta paikalliset asukkaat ovat skeptisiä. Lähetämme lisää päivityksiä, kun saamme ne.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/