Pattaya City poistaa 100 tonnia lääketieteellistä jätettä Khao Maikaewista

Kuva lääkintäjätteen tallista.

Pattayan kaupungin viranomaiset ovat alkaneet poistaa yli 100 tonnia vaarallista lääketieteellistä jätettä, joka herätti protesteja Khao Maikaew'n asukkaiden keskuudessa sen jälkeen, kun se ilmoitti olevan upotettu sinne heidän tietämättään.

Kaupungin urakoitsija Nightingale Health Care Ltd. suihkutti 26. tammikuuta desinfiointiainetta ja deodoranttia lääkinnälliseen jätteeseen – joka sisälsi käytettyjä ruiskuja, likaisia ​​kudoksia ja verisiä siteitä – ja alkoi lastata sitä erityiseen lämpötilasäädeltyyn kuorma-autoon poltettavaksi Nakhon Sawanin maakunnassa.

Kuorma-auto voi kuljettaa seitsemän tonnia jätettä jokaisella matkalla, ja Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan koko operaatio kestää 20 päivää.

Operaatio aloitettiin kaksi päivää sen jälkeen, kun Moo 4:n kylän kaatopaikan naapurit nousivat vastalauseeksi ja väittivät, että tartuntajätettä ei saa hävittää sinne ja että se kasaantuu sen sijaan, että se kuljetettaisiin pois.

Pormestari Jamnien Kitipakul ja Banglamungin puolustuspäällikkö Prapan Pratumchompu saattoivat juotosjoukon tarkastamaan paikan 24. tammikuuta.

Moo 4:n asukkaat kertoivat, että yksityinen urakoitsija kuljetti aiemmin jätteet pois poltettavaksi muualle, mutta sopimus oli ilmeisesti päättynyt, mikä johti kasaan. Paikalliset asukkaat lähettivät kirjeen, jossa he vaativat selvittämään, kuka on antanut luvan lääkintäjätteen sijoittamiseen takapihoilleen.

Jamnien sanoi, että ihmiset pelkäsivät saavansa sairauksia tarttuvasta jätteestä.

Vastauksena kansannousuun Pattayan viranomaiset lähettivät lääkintäryhmän tarjoamaan ilmaisia ​​terveystarkastuksia naapureille. Tiimi kertoi, että bakteereita täynnä oleva roska ei ollut haitannut kenenkään terveyttä.

Se osoittautui vähäiseksi lohdutukseksi Khao Maikaewin osapiirineuvoston jäsenelle Banchar U-Dongille, joka oli raivoissaan paitsi hyväksymättömästä polkumyynnistä myös Pattayalla kuluneen ajan poistamiseen. Hän sanoi, että kaupungilla oli tarpeeksi rahaa käyttääkseen useampaa kuin yhtä kuorma-autoa päivässä ja että sen kuljettaminen Nakhon Sawaniin oli ajanhukkaa, koska polttolaitoksia oli lähempänä.

Hän sanoi, että valtuusto äänestää toimenpiteestä, jolla kielletään lääketieteellisten jätteiden hävittäminen osa-alueella.

Me täällä Pattaya Newsissa kerromme myös, että tavallista roskaa on kertynyt päiväkausia edellisellä viikolla ja olemme kirjoittaneet tästä aiempia artikkeleita. Toivomme, että jätesopimukset saadaan kuntoon ajoissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEPattaya Daily Mail
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/