Pattaya repi alas suositun Bali Hai Sunset -ravintolan, pormestari sanoo, että tämä on vasta alkua Pattayan julkisten maiden takaisinsaamiselle

Pattayan pormestari Anan Charoenchasri totesi 30. tammikuuta 2018 tiedotusvälineille, että tunnetun Etelä-Pattayan ravintolan purkaminen aloittaa monien tällaisten julkisten alueiden rakennusten purkamisen.

Aiemmin näyttävä "Bali Hai Sunset" -ravintola, josta oli näköala lahdelle Bali Hain niemekkeellä, on nyt vain rauniokasa, kun kaupungin työntekijät repivät ravintolan ennätysajassa.

Oikeuden määräyksen ja teloitustyöntekijöiden viimeisen jäädämisyrityksen jälkeen on nyt purettu loukkaava rakennelma, koska se on rakennettu Thaimaan lakien vastaiselle yleiselle maalle.

Insinööri Naris Chertsunya purkupaikalla eilen kertoi medialle, että tämä oli vasta alkua. Tämä tuo mieleen pitkään jatkuneen kiistan Walking Streetistä ja rannasta vastapäätä yrityksiä, joiden väitetään rakennettavan yleiselle maalle Thaimaan lakien vastaisesti. Mitä tapahtuu seuraavaksi? Pysy kuulolla Pattaya Newsista saadaksesi lisäpäivityksiä.

Lähde: Kaupunginhallitus

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/