High Powered Motorcycle törmäsi taksiautoon suurella nopeudella Central Pattaya Roadilla, kuljettaja koomassa.

Onnettomuuspaikka.

Toinen päivä, toinen liikenneonnettomuus, johon osallistui suuritehoinen moottoripyörä.

Tämä sisälsi taksin ja suuren pyörän Bella Bella -hotellin edessä Pattaya Central Roadilla.

Silminnäkijöiden mukaan pyörä oli ylinopeutta, mutta Thaimaan poliisi haluaa tällä hetkellä tutkia onnettomuuden ympärillä olevat CCTV-kamerat ennen kuin he voivat määrittää syyn. Pyörän kuljettaja on edelleen koomassa Pattaya Memorial Hospitalissa, eikä häntä ole toistaiseksi tunnistettu, mutta hänen uskotaan olevan Thaimaan kansalainen. Pakettiauton kuljettaja ei loukkaantunut, eikä hänellä ollut matkustajia tapahtumahetkellä.

Moottoripyörän kuljettajalla ei ollut kypärää, kun silminnäkijät kertoivat ajavansa huippunopeudella vilkkaalla kadulla, ryntäten sisään ja ulos liikenteestä, kun hän törmäsi pyörästä kadulle sinkoutuneeseen taksiautoon.

 

Pelastajat antavat ensiapua moottoripyörän kuljettajalle.

Me täällä Pattaya Newsissa tarjoamme tulevia päivityksiä, kun ja jos saamme ne. Muistutamme lukijoitamme käyttämään kypärää ja ajokokemukseen ja tieolosuhteisiin sopivaa pyörää.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/