22. vuotuinen Pattaya Bike Week iskee Pattayan alueelle 9. helmikuuta - 10. helmikuuta 2018

Pyöräilijät saapuvat Pattayaan!

Odotetusti 50,000 12 moottoripyöräharrastajaa odotetaan osallistuvan Burapha Bike Weekin saapuessa Pattayaan jälleen 13.-XNUMX. helmikuuta.

Pyöräilyseurat eri puolilta maailmaa osallistuvat vuosittaiseen festivaalille Eastern National Indoor Sports Stadiumilla osoitteessa Soi Chaiyapruek 2.

Prasan Nikaji, Siam Motorbikesin presidentti ja Burapha Motorcycle Clubin johtaja, sanoi, että tämän vuoden tapahtuma keskittyy enemmän musiikkiin kuin pyöräilyyn, ja nimekkäitä rock-esityksiä odotetaan esiintyvän molempina päivinä.

Pattaya on pyytänyt kaikkia neljää paikallista poliisiasemaa antamaan tukea ja turvallisuutta.

Joka vuosi ennen tapahtumaa pyöräilijät ajavat Pattayan läpi "ajaa rauhaa" -aloitteessa, ja tapahtuma kerää joka vuosi valtavan määrän rahaa hyväntekeväisyyteen. Tämä ajo tapahtuu päivinä ennen tapahtumaa, ja tiedot löytyvät heidän virallisesta Facebookistaan.

Se on valtava tapahtuma, josta nauttivat paitsi pyöräilijät, myös turistit ja paikalliset thaimaalaiset. Tapahtuma kestää pitkälle iltaan ja esittelee joitain parhaista show-pyöristä choppereista Harley Davidson'siin Thaimaassa, samalla kun on upeaa elävää musiikkia koko päivän. Kuten kaikissa Pattayan tapahtumissa, siellä on suuri valikoima ruokakojuja ja tietysti tällaisen tapahtuman yhteydessä runsaasti paikkoja napata olut tai kaksi!

Me Pattaya Newsissa toivomme, että olet valmis käynnistämään moottorisi ja nauttimaan mahtavasta pyöräviikosta!

Tilaa
SOURCEBurapha Bike Week Facebook
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/