Päivitetty: 25-vuotias thaimaalaisen naisen putoamiseen osallistunut brittiläinen nainen tuomittiin raiskaajaksi, pakenemassa Ison-Britannian huumerikosviranomaisia

Epäilty Recce Vella, Iso-Britannia, ja edesmennyt Wannipa Janhua, Thaimaa.

Käsittelimme eilen thaimaalaisen Wannipa Janhuathonin, 26, putoavaa kuolemaa Cozy Beach Condossa Pattayan Pratamnak Hillin alueella ja kuinka brittiläinen Reece Vella pakeni tapahtumapaikalta ja pidätettiin myöhemmin huoneiston lähellä sijaitsevassa baarissa. tapaus sattui. Tänään meillä on lukijoillemme uutta tietoa herra Vellasta ja hänen menneisyydestään.

 

Epäilty Recce Vella, Iso-Britannia, ja edesmennyt Wannipa Janhua, Thaimaa.

Nyt on paljastettu, että herra Vella oli viime vuonna Worcesterin kruunuoikeudessa syytettynä A-luokan huumeiden toimittamisesta ja myymisestä. Nämä syytteet olivat maksamatta ja herra Vella pakeni maasta ja syytteet matkalla Thaimaahan. Hänellä on edelleen voimassa oleva pidätysmääräys Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Vella oli aiemmin vankilassa neljä vuotta ja yhdeksän kuukautta vuonna 2012, kun hän myönsi syyllisyytensä brittiläisen teinin raiskaamiseen. Oikeuden asiakirjoissa kerrotaan, että hän löi naista nyrkillä kasvoihin vähintään kaksi kertaa ja löi häntä roskakorin kannella ennen raiskaamista. Tämän tapauksen seurauksena Vella nimettiin elinikäiseksi seksirikolliseksi tekijäksi ja hänet merkittiin Yhdistyneen kuningaskunnan pysyvään seksirikollisten rekisteriin. Tällä hetkellä on epäselvää, olisiko tämän pitänyt estää Vellaa tekemästä kansainvälisiä matkoja.

Tällä hetkellä herra Vella on Pattayan poliisin huostassa ja häntä vastaan ​​nostetaan edelleen syytteitä. Annamme sinulle lisää päivityksiä täällä The Pattaya Newsissa sitä mukaa, kun saamme niitä. Ajatuksemme ja sydämemme ovat uhrin ja hänen perheensä kanssa.

Pattayan poliisi haastattelee brittiläistä turistia Reece Vellaa, 25.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/