Kaksi turistia ja thaimaalainen nainen kuoli nopeassa moottoripyörä-onnettomuudessa Pattayalla.

Kuva uhrien moottoripyörästä onnettomuuden jälkeen. Chaiyot Pupattanapongin luvalla

 

22-vuotias venäläinen mies Aleksandr Zakharov sekä hänen matkustajansa ja kultaystävänsä, 20-vuotias neiti Netnapa Prawatdee kuolivat, kun heidän suurella nopeudella ajaessaan Kawasaki Z900 -moottoripyörä osui ja tappoi eteläkorealaisen miehen, Mr. Yongseok Choi, 20, ylitti tien Soi Pattaya 7:n edessä Tambon Nongpluessa Chon Burin Bang Lamungin alueella klo 12.10.

Useat todistajat kertovat, että Zakharov ajoi suurella nopeudella, eikä hänellä ja hänen matkustajallaan ollut Thaimaan lain edellyttämiä moottoripyöräkypäriä. Zakharovin moottoripyörä osui yhteen turistiryhmästä, joka yritti ylittää tietä onnettomuuden aikaan. Toistaiseksi ei tiedetä, oliko Zaharovin elimistössä onnettomuushetkellä aineita, kuten alkoholijuomia tai huumeita.

Viranomaiset ovat ilmoittaneet uhrien omaisille, ja lisäjärjestelyistä tehdään. Me täällä Pattaya Newsissa suremme kaikkia uhreja ja tuemme ja kannustamme kaikkia noudattamaan nopeusrajoituksia ja käyttämään moottoripyöräkypärää.

Levätköön he rauhassa.

 

Pariskunta onnellisempina aikoina
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/