Uutta: Viikoittainen kahvi- ja uutiskeskustelu Pattaya News Teamin kanssa!

Onko sinulla kysymys meille, vinkki, haluatko tervehtiä tiimiämme tai vain juoda kahvia ja jutella?

Joka tiistai klo 3-5 sisältöpäällikkömme Adam isännöi rennon, epävirallisen uutis- ja kahvitilaisuuden Rage Ringside Cafessa Rage Fight Academy Jomtienissa osoitteessa Soi Thrappraya 15.

Tämä on vain hyvin epävirallista juomista ja juttelua, ei esityslistaa, ei puheita, ei ryhmäistuntoja, ei muodollisuuksia eikä paineita, ja mahdollisuus tavata joitain Pattaya Newsin takana olevia ihmisiä.

Toivottavasti näemme siellä! Muut kuin juomasi hinta, tapaaminen on ilmainen! Kyllä, kahvilassa myydään myös alkoholia. Ja uima-allas on ilmainen kaikille kahvilan asiakkaille!

Huomautus: Jos sinulla on vakavia uutisongelmia tai juridisia ongelmia, tämä ei ole oikea paikka, suosittelemme lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen Editor@thepattayanews.com järjestää yksityisen tapaamisen tai keskustelun.

Jos sinulla on myyntiin liittyviä kysymyksiä tai mainonnasta kiinnostuneita, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen sales@thepattayanews.com

Tämän on tarkoitus olla erittäin rento, ystävällinen, epävirallinen istunto, nähdään siellä!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/