Sankarillinen 82-vuotias nainen Sattahipissa antaa sähköasentajalle elvytystä pelastaakseen hänet sähköiskulta

Sattahip -

82-vuotiaasta thaimaalaisesta naisesta Sattahipissa on tullut sosiaalisen median sankari, kun hän veti köydellä sähköasentajan turvaan mahdollisesta sähköiskusta ja antoi miehelle elvytyssuunnan pelastaakseen tämän henkensä.

Virustapaus tapahtui 8. heinäkuuta 2024 talossa Plu Ta Luangin osa-alueella, Sattahipin alueella, Chonburin maakunnassa. Pelastuslaitos sai ilmoituksen sähköasentajasta, joka kärsi sähköiskusta ja kiiruhti paikalle.

Saapuessaan huoltohenkilöstö löysi 61-vuotiaan sähköasentajan Somsakin makaamassa talon edestä puupöydällä. Vaikka mies oli edelleen tajuissaan ja pystyi kommunikoimaan, hän vaikutti heikolta järkyttyään.

Herra Somsak selitti, että hän kiipesi tikkailla katolle korjatakseen viallisen sähköjohdon. Hän kuitenkin kosketti vahingossa metallikourua, josta oli vuotanut sähköä, minkä seurauksena hän järkyttyi ja jäi liikkumattomaksi.

Onneksi asunnonomistaja, rouva Sa-ngiem Keuk-kong, 82, näki tapahtuman ja ryntäsi auttamaan. Hän tarttui köyteen, laittoi sen Somsakin oikean nilkan ympärille ja veti hänet alas tikkailta vapauttaen hänet sähköiskulta. Herra Somsak kaatui maahan ja menetti täysin tajuntansa. Rouva Sa-ngiem suoritti epäröimättä herra Somsakille elvytystä ja toi hänet onnistuneesti henkiin.

Koko tapaus tallentui kodin turvakameraan, jossa rouva Sa-ngiem antoi ammattitaidolla herra Somsakille elvytystä. 82-vuotias sankari ei myöskään koskenut suoraan herra Somsakiin ja käytti sen sijaan viittaa tietäen, että hänkin saattaa järkyttyä.

Rouva Sa-ngiem kertoi myöhemmin paikalliselle medialle, että hän palkkasi Somsakin korjaamaan viallisen sähköjohdon talossaan. Hän kertoi oppineensa elvytyksen puhelimeensa YouTube-videosta.

Rouva Sa-ngiemin tarina levisi thaimaalaisen sosiaalisessa mediassa, ja monet ihmiset ylistivät hänen rohkeutta ja nopeaa ajatteluaan iästä huolimatta.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.