Oletko tietoinen, että Pattaya News on saatavilla YouTubessa?

Tiesitkö, että The Pattaya News on saatavilla YouTubessa?

YouTube on planeetan suosituin videoalusta ja tarjoaa etuja joihinkin muihin media-alustoihin verrattuna. YouTube-videoita voi katsella korkealaatuisina sekä suurilla että pienillä näytöillä.

Jotkut muut sosiaalisen median alustat rohkaisevat käyttämään pystysuoraa tai "muotokuvaa" kuvasuhdetta, joka usein ei ole tapa, jolla se on kuvattu. Tämä johtaa usein siihen, että näet vain osan kuvasta. YouTubessa näet nämä videot oikeassa vaaka- tai 'vaaka' -muodossa.

YouTuben tilaaminen ja ilmoitus lähetetään aina, kun The Pattaya News lataa uutta sisältöä, on helppoa ja ilmaista. Katso uutiset sellaisena kuin sen oli tarkoitus olla tilaamalla The Pattaya News YouTubessa.

Pattaya Newsin YouTube-kanava julkaisee yleensä muutaman videon päivässä, jotka keskittyvät oikeisiin paikallisiin uutisiin ja jotka on kuvattu omien todellisten paikan päällä toimivien toimittajien toimesta. Keskitymme tosiasioihin ja pidämme mielipiteemme poissa, jolloin vain katsojamme voivat tehdä mielipiteitä uutisista.

Emme myöskään usko puhuvan pään väittelytyylisiin videoihin, joten voit olla varma, että katsomasi uutiset ovat todellisia uutisia eivätkä muissa medioissa yleisiä mielipiteitä.

Pyrimme myös pitämään raporteistamme lyhyitä, ytimekkäitä ja selkeitä tarjoamalla sinulle uutisten tiedot selkeällä englanniksi ja tarjoamalla katsojillemme heidän tarvitsemansa tiedot.

Lopuksi tiedämme, että katsojillamme on erilaisia ​​herkkyys- ja sietokykytasoja väkivallalle ja graafiselle sisällölle, joten varmista, että emme näytä mitään, mikä voisi loukata joitain katsojiamme, samalla kun annamme heille haluamansa sisällön ja kontekstin. Kuulemme äänekkäästi ja selkeästi, että jotkut katsojistamme ovat järkyttyneitä thai-kielisten uutisten liian graafisesta sisällöstä ja yrittävät saavuttaa tasapainon uutisten näyttämisessä ja myötätuntoisissa toimittajissa esillä oleville sekä heidän perheilleen ja ystävilleen.

Kokeile ja tilaa meidät YouTubessa jo tänään ja liity tuhansien muiden tilaajien joukkoon!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/