Thaimaa ennätys 17.5 miljoonaa kansainvälistä turistia, Kiina on edelleen huippumaa

Kansallinen -

Thaimaan hallituksen raportin mukaan yli 17.5 miljoonaa kansainvälistä turistia vieraili Thaimaassa vuoden 2024 ensimmäisen kuuden kuukauden aikana, mikä tuotti 825 miljardia bahtia menoistaan.

Viisi eniten turisteja maata ovat Kiina, Malesia, Intia, Etelä-Korea ja Venäjä.

Huolimatta turistien määrän positiivisesta elpymisestä, hallitus ilmoitti, että Thaimaan matkailun keskeinen haaste on edelleen se, että useimmat ulkomaiset turistit vierailevat edelleen vain suurimmissa turistikaupungeissa, kuten Bangkokissa, Chonburissa ja Phuketissa, ja yli 49 prosenttia turisteista on matkustaa näihin kolmeen maakuntaan.

Samaan aikaan Krungsri Research piti ennusteensa Thaimaassa vierailevien ulkomaisten matkailijoiden kokonaismäärästä vuonna 2024 35.6 miljoonassa. Tämä seuraa 22.3 prosentin kasvua kesäkuussa, jolloin matkailijoita oli yhteensä 2.74 miljoonaa.

Krungsri Researchin mukaan matkailuala on edelleen merkittävä Thaimaan talouskasvun veturi. Tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla maassa vierailevien kansainvälisten matkailijoiden määrä oli 88.5 % vuoden 2019 vastaavasta ajanjaksosta (ennen COVID-19-pandemiaa).

Kansainvälisten turistien 825 miljardin bahtin tulot ovat noin 91 prosenttia vuoden 2019 vastaavasta ajanjaksosta. Krungsri Researchin mukaan tämä on merkittävä parannus vuoteen 2023 verrattuna, jolloin matkailutulot olivat noin 63 prosenttia pandemiaa edeltäneestä tasosta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.