Pattayalainen nainen valitti sen jälkeen, kun poliisiksi esiintyneen riiston miehen väitetään koskettavan häntä

Pattaya -

Thaimaalainen nainen teki valituksen Pattayan poliisille väittäen, että poliisina esiintynyt mies tarttui hänen rinnoistaan ​​South Pattaya Roadin yökerhossa 9. heinäkuuta 2024.

39-vuotias rouva Aim, jonka oikean nimen poliisi salasi hänen yksityisyytensä suojelemiseksi, kertoi poliisille, että tapaus tapahtui hänen istuessaan yökerhossa nauttimassa laulusta ja juomasta. Hän kertoi, että turistiryhmä oli poistumassa laitoksesta, kun 10 miehen ryhmä tuli hänen luokseen tervehtimään.

Yksi miehistä, joka väitti olevansa poliisi Rayongin maakunnasta, aloitti keskustelun neiti Aimin kanssa, johon hän kävi kohteliaisuudesta. Mies poistui hetkeksi rouva Aimin pöydästä palatakseen pian sen jälkeen ja ryhtyi hapuilemaan häntä kurkottamalla hänen paitansa sisään ja koskettamalla hänen rintojaan, Aim kertoi.

Uhri kertoi Pattayan poliisille, että tämä teko aiheutti hänelle suurta ahdistusta. Hänen huudessaan tilannetta tarkkaillut miehen seura nousi seisomaan ja uhkaili häntä väittäen, että mies oli poliisi. Rouva Aim kuitenkin vastasi, että miehellä ei edelleenkään ollut oikeutta sopimattomasti koskea häneen väitetystä ammatistaan ​​huolimatta.

Ms Aim otti sitten yhteyttä Pattayan poliisiin, ja kun poliisit saapuivat yökerhoon, ryhmä miehiä pakeni paikalta laitoksen takaoven kautta.

Rouva Aim teki ilmoituksen poliisille ja vaati oikeustoimia rivoa henkilöä vastaan. Pattayan poliisi tutkii parhaillaan tapausta ja tunnistaa epäiltyä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.