Kojekameran videomateriaali tallentaa moottoripyörän katkaisevan auton, joka johti kuolemaan johtavaan törmäykseen Pattayassa

Pattaya -

Auton kojelautakamera tallensi moottoripyöräilijän, joka katkaisi auton Pattayassa ennen kuin hän törmäsi ja kuoli aikaisin 9. heinäkuuta 2024.

Sawang Boriboon Thammasathanin pelastussäätiö sai eilen kello 5 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta, jossa oli osallisena auto ja moottoripyörä. Tapaus sattui Nongpruen rautatiellä Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Pelastajat reagoivat välittömästi paikalle.

Sieltä pelastajat löysivät punaisen Toyota Altis -sedanin, jonka etuosa oli pahoin vaurioitunut. Kuljettaja, Danai Kraiwan, 24, ei loukkaantunut. Läheltä löytyi myös keltainen Honda Click 125i -moottoripyörä vaurioituneena. Pelastajat löysivät tieltä miehen ruumiin ilman henkilöllisyystodistuksia. Mies loukkaantui vakavasti ja sai ensiapua pelastajilta. Hän kuitenkin kuoli vammoihinsa ja todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Mr. Danai, autonkuljettaja, kertoi The Pattaya Newsille, että hän oli ajamassa kotiin Laem Chabangista Pattayaan kohti Nongprue Railway Roadia töiden jälkeen. Kun hän saapui onnettomuuspaikalle, moottoripyörä ylitti yhtäkkiä suurella nopeudella rautatiekiskot ja katkaisi hänet. Mr. Danai ei kyennyt jarruttamaan ajoissa, joten hän törmäsi moottoripyörään suoraan. Tapahtuman jälkeen hän pysäytti välittömästi autonsa ja kutsui apua.

Nongpruen poliisi keräsi todisteita, mukaan lukien kojelautakuvamateriaalia Danain autosta. Kuvamateriaali tallensi selvästi törmäyksen hetken.

Vainajan ruumis kuljetettiin Banglamungin sairaalaan odottamaan perheenjäsenten tunnistamista ja hautajaisten järjestämistä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.