18-vuotias iso pyöräilijä loukkaantui vakavasti sattahip-onnettomuudessa

Sattahip -

18-vuotias iso pyöräilijä törmäsi sedanin takaosaan Chonburin Sattahipin kaupunginosassa aamulla 9. heinäkuuta 2024. Kuljettaja loukkaantui vakavasti.

Sawang Boriboon Rojana Thammasathan Sattahip -säätiö sai tänään kello 7 raportin moottoripyörä-onnettomuudesta, jossa oli osallisena iso pyörä ja auto. Tapaus sattui Sukhumvit Roadilla, joka saapui Sattahipiin Na Jomtienin osa-alueella. Pelastajat lähtivät kiireesti paikalle.

Pelastajat havaitsivat saapuessaan paikalle suuren väkijoukon kokoontuneen onnettomuuspaikan ympärille. Tiellä makasi kyljellään musta Honda CB 650 iso pyörä, jonka etuosa vaurioitui vakavasti. Lähistöltä ratsastaja, joka tunnistettiin vain herra P:ksi (sukunimi ei ikästään johtuen), 18, löydettiin makaamassa keskikaistaleelta puolitajuisessa tilassa. Pelastustyöntekijät antoivat ensiapua ennen kuljettamista läheiseen sairaalaan.

Pelastustyöntekijät löysivät 30 metrin päästä moottoripyörästä valkoisen Mitsubishi-auton, jonka takapää oli pahoin vaurioitunut kuljettajan puolelta. Sen tuntematon kuljettaja odotti tapahtumapaikalla kertoakseen poliisille. Hän ei loukkaantunut.

Silminnäkijöiden mukaan iso pyörä kiihtyi oikealla kaistalla, kun se menetti hallinnan ja törmäsi auton takaosaan, joka myös oli samalla kaistalla. Törmäyksen seurauksena moottoripyöräilijä sai vakavia vammoja.

Poliisi tutkii CCTV-kuvaa alueelta selvittääkseen tarkan onnettomuuden syyn ja selvittääkseen, kuka oli syyllinen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.