Varkaat murtautuvat Pattayan linja-autoosuuskunnan toimistoon aiheuttaen kaaosta

Pattaya-

Varkaat hyökkäsivät Pattaya Bus Cooperativen toimistoon jättäen jälkeensä tuhon ja hämmennyksen. Tapaus sattui yöllä 7. heinäkuuta 2024, mutta se havaittiin vasta eilen aamulla, kun osuuskunnan johtaja Rewat Chiangchin saapui etsimään toimistoa sekaisin.

Rikolliset pääsivät sisään kiipeämällä salaa parvikerroksen ikkunasta. Sisään päästyään he tekivät toimiston kassakaapin, joka sisälsi arvokkaita esineitä.Varastettujen tavaroiden joukossa oli neljä osuuskunnan jäsenten matkapuhelinta ja pankkikirjat. Mutta siinä ei vielä kaikki – varkaat myös ryöstivät toimiston, repivät osiin tärkeitä asiakirjoja ja hajosivat ne lattialle. Ehkäpä murtautumisen omituisin puoli oli varkaiden odottamaton kulinaarinen kiertokulku. Koska he eivät olleet tyytyväisiä saaliinsa, he tekivät ratsian toimiston jääkaappiin ja söivät kaiken sisällä olevan ruuan ja juoman.Pattaya Bus Cooperative, joka palvelee jäseniä autoilla ja operoi lisensoituja toimilupareittejä, kohtaa nyt häiriöitä. Toimisto on tilapäisesti suljettuna, kun viranomaiset arvioivat vaurioita ja työskentelevät järjestyksen palauttamiseksi. Jäseniä kehotetaan pysymään kuulolla päivityksistä, kun palvelut jatkuvat.Lt. Eversti Apinan Srithongrungthip, Banglamungin poliisiaseman apulaistarkastaja, vakuutti yleisölle, että tutkinta on täydessä vauhdissa.Viranomaiset keräävät todisteita, mukaan lukien sormenjälkiä ja tarkastelevat CCTV-materiaalia, tunnistaakseen syylliset. Osuuskunta toivoo nopeaa ratkaisua tähän epätavalliseen tapaukseen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/