Trattoria Italiana Jomtien kirjoittanut Luca: Kulinaarinen helmi, joka juhlii yli 15 vuoden aitoja italialaisia ​​makuja

Jomtien, Thaimaa – Hotelli sijaitsee Jomtienin sydämessä lähellä Food Martia ja lentokenttäbussiasemaa. Italialainen Trattoria on ollut kulinaarisen huippuosaamisen majakka yli 15 vuoden ajan.

Tämä perheomisteinen trattoria on vaatimattomasta alusta lähtien vuonna 2009 ilahduttanut ruokailijoita suussa sulavilla italialaisilla ruoillaan.

At Italialainen Trattoria, ruoka ei ole vain ravintoa; se on kokemus. Ruokalistalla on valikoima klassisia italialaisia ​​ruokia, joista jokainen on valmistettu rakkaudella ja tarkkuudella. Tässä on vain kaksi kohokohtaa heidän laajasta ruokalistastaan, jotka sinun kannattaa tarkistaa:

1. Käsintehdyt pizzat: Olitpa ohuen kuoren tai syväruokien fani, Trattorian pizzat ovat siivu taivaasta. Puulämmitteinen uuni varmistaa rapean kuoren, kun taas täytteet – tuore mozzarella, auringonkypsytetyt tomaatit ja tuoksuva basilika – laulavat harmoniassa.

2. Herkulliset pastat: Silkkisen carbonarasta vahvaan bologneseen pastavalikoima on Italian alueellisten makujen juhla.

Laadukkaat ainesosat, unohtumattomia makuja

Italialainen Trattoria on ylpeä hankkiessaan vain hienoimpia ainesosia. Tuoreet yrtit, tuontijuustot ja korkealuokkainen oliiviöljy korostavat jokaista ruokaa. Lopputulos? Makujen sinfonia, joka kuljettaa sinut suoraan Rooman mukulakivikaduille.

Juhla kaikille

Italialainen Trattoria uskoo, että jokaisen pitäisi kokea italialaisen keittiön ilo. Siksi niiden hinnat ovat virkistävän edullisia. Olitpa sitten juhlimassa erityistä tilaisuutta tai kaipaat vain mukavaa ruokaa, Trattoria toivottaa sinut tervetulleeksi avosylin.

Mistä löytää ne

**Sijainti**: Thappraya Rd, piilossa linja-autoaseman takana. Etsi Food Mart -kyltti - se on salaisuus, joka kannattaa löytää.

⏰ **Aukioloajat**: klo 4 viimeiseen tilaukseen klo 00 asti. Olipa kyseessä rauhallinen illallinen tai myöhäisillan himo, Trattoria odottaa.

🔒 **Avoinna joka päivä**: Kyllä, myös sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Koska hyvä ruoka ei tunne lepoa.

Varaa pöytäsi

Varaukset tai tiedustelut soittamalla 082-4768-809. Suunnitteletpa romanttisia treffejä tai perhejuhlia, Italialainen Trattoria lupaa unohtumattoman ruokailukokemuksen.

Nosta siis viinilasisi ja paahtoleipääsi yli 15 vuoden kulinaariseen taikuuteen osoitteessa Trattoria Italiana Jomtien, kirjoittanut Luca!

Katso alta galleria vain joistakin heidän monista ruokalajeistaan: (Vinkki: Napsauta yhtä valokuvaa, niin voit helposti napauttaa koko galleriaa alas vierittämisen sijaan.)

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/