Kuolemaan johtanut onnettomuus vartioimattomassa rautatien risteyksessä Phichitissä kuoli viisi, loukkaantui kaksi

Phichit -

Kello 6, 15. heinäkuuta 8, Mueang Phichit -poliisi sai ilmoituksen kuolemaan johtaneesta onnettomuudesta, jossa Bangkok–Phitsanulok-juna törmäsi seitsemän henkilöä kuljettavaan lava-autoon Mueang Phichitissä, Phichitissä. Törmäyksessä kuoli viisi ja loukkaantui vakavasti kaksi.

Mueang Phichitin ja muiden asiaankuuluvien virastojen pelastajat saapuivat paikalle löytääkseen lava-auton pahoin vaurioituneen. Juna numero 201 oli matkalla Phitsanulokiin, kun se törmäsi lava-autoon Phichitin ja Ban Tha Lon rautatieaseman välillä. Onnettomuus tapahtui vartioimattomalla rautatien ylityspaikalla, jossa ei ollut puomijärjestelmää tai opastetta.

Alustavien tietojen mukaan viisi ihmistä, mukaan lukien 14-vuotias, kuoli ja kaksi muuta loukkaantui vakavasti. Myöhemmin kerrottiin, että uhrit olivat matkalla sukulaisensa hautajaisiin paikalliseen temppeliin.

Rautatieviranomaiset Phinit Waichotkarn ja Nares Mandee ilmoittivat, että juna numero 201 oli matkalla Phitsanulokiin Bangkokista. Onnettomuuspaikalla ei ollut estejärjestelmää ja rekka ylitti rautatien vaarallisen läheltä.

Rautatieviranomaiset käynnistivät kuulemma sireenin varoittaakseen lava-autoa, mutta oli liian myöhäistä, ja juna törmäsi kuorma-autoon aiheuttaen traagisen onnettomuuden.

Viranomaiset eivät paljastaneet uhrien nimet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.