Khao Kheow Open Zoo sisältää värikkään pingviininäytöksen muutamiin Euro 2024 -kilpailuihin

Pattaya, Thaimaa-

7. heinäkuuta 2024 Khao Kheow Open Zoo Sri Rachan alueella, Chonburin maakunnassa, Thaimaassa, juhli jalkapallon EM-kisoja "Euro 2024".

Osana juhlaa eläintarha koristeli tapahtumapaikan eri osallistujamaiden kansallisilla lipuilla. Virkamiehet pukeutuivat Euroopan jalkapallomaajoukkueiden paidoihin lisätäkseen juhlatunnelmaa.

Vierailijoilla oli ihastuttava tilaisuus todistaa yli 40 suloisen Humboldt-pingviinin paraatia. Nämä hurmaavat olennot esittelivät söpökkyyttään kulkueella, harjoittelemalla ja olemalla läheisessä vuorovaikutuksessa katsojien kanssa. Turistit voivat jopa ruokkia pingviinejä ja ottaa selfieitä heidän kanssaan.

Eläintarhan henkilökunta järjesti pingviineille kiinnostavia aktiviteetteja, mukaan lukien leikkimistä yli 30 värikkäällä pallolla vedessä. Tämä ei vain viihdyttänyt vierailijoita, vaan myös edistänyt eläinten luonnollista käyttäytymistä ja aistiharjoittelua hyödyntäen pingviinien näkökykyä.

Kiinnostuneille on kaksi päivittäistä esitysaikaa: 1. kierros klo 10 ja 00. kierros klo 2, lisänäytöksillä lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 2.

Lisätietoja saat eläintarhasta numerosta 038-318444. Nauti Euro 2024 -juhlista Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa! 🐧⚽🌟

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/