Thaimaan merijalkaväen poliisin komentaja siirrettiin 330,000 XNUMX litran salakuljetusskandaalin vuoksi

Kansallinen -

8. heinäkuuta 2024 Pol. Kenraali Kraiboon Suadsong, poliisin ylitarkastaja ja polttoainerikosten torjunnan johtaja, ilmoitti Polin siirtämisestä. Kenraalimajuri Prutthiphong Nuchanart, meripoliisin komentaja, avustaa Central Investigation Bureaussa (CIB) ja erottaa hänet edellisestä tehtävästään.

Pol. Kenraali Kraiboon selitti, että siirron määräsi CIB:n komissaari. Hän korosti, että meripoliisin komentajana Pol. Kenraalimajuri Prutthiphongin on otettava vastuu kaikista hänen komennossaan tapahtuvista tapahtumista. Hän totesi, että tämä toimenpide oli tarpeellinen ja asianmukainen.

Lue Sattahipin meripoliisin laiturilta kadonneita 330,000 XNUMX litran salakuljetettuja polttoainetankkereita, jotka on hinattu takaisin Thaimaahan.

Meneillään olevan tutkimuksen osalta Pol. Kenraali Kraiboon vakuutti, että koko verkosto paljastetaan ja että hän pidättäisi kaikki osalliset. Hän sitoutui saattamaan asian päätökseen tämän vuoden aikana.

Kun kysyttiin naapurimaahan paenneen "Sia Joen" pidätysmääräyksestä, Pol. Kenraali Kraiboon selvensi, että pidätysmääräys kattaa koko tapauksen. "Kaikille rikoksiin osallistuneille annetaan pidätysmääräys. Sillä, onko Sia Joella kaksoiskansalaisuus, ei ole merkitystä; hän joutuu syytteeseen. Se, voimmeko luovuttaa hänet, on toinen asia, mutta pidätysmääräys varmasti annetaan."

Pol. Kenraali Kraiboon vahvisti, että tiedotustilaisuus oli tapahtunut jo aamulla (8. heinäkuuta). Hän korosti, että on tärkeää antaa uudelle komentajalle suunnitteluaikaa ja totesi, että toimimatta jättäminen johtaisi uusiin uusiin, koska poliisivoimissa on suuri joukko upseereita.

Mitä tulee valtion virkamiesten osallisuuteen tapaukseen, Pol. Kenraali Kraiboon pyysi kärsivällisyyttä ja vakuutti, että kaikki osalliset käsitellään. Hän myönsi, että näitä virkamiehiä vastaan ​​toimittiin hitaasti, mutta huomautti, että meripoliisin komentaja oli jo vaihdettu.

Pol. Kenraali Kraiboon korosti oikeudenmukaisuuden, perusteellisuuden ja selkeyden tarvetta yksityiskohtien tarkastelussa sen määrittämiseksi, onko kyseessä huolimattomuus.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.