Tuli syttyi autojen kokoonpanotehtaalla Sri Rachassa

Sriracha -

Tulipalo syttyi Mitsubishi Motorsin autojen kokoonpanotehtaalla Laem Chabang Industrial Estatessa Sri Rachassa 6. heinäkuuta 2024. Palon sammutus kesti yli kaksi tuntia.

Klo 2 lauantaina 00. heinäkuuta Laem Chabangin poliisiasema sai ilmoituksen tulipalosta japanilaisessa autojen kokoonpanotehtaassa, joka sijaitsee Laem Chabangin teollisuusalueella Sri Rachan alueella, Chonburin maakunnassa. Poliisi koordinoi palomiehiä ja pelastushenkilöstöä ennen kuin kiihtyi paikalle.

Siellä viranomaiset kohtasivat raivoavan tulipalon, joka nielaisi tehdasrakennuksen ulkopuolelle varastoitua jätemateriaalia. Nämä materiaalit koostuivat auton ja moottoripyörän kokoonpanosta jääneistä osista ja olivat palomiesten mukaan erittäin palavia.

Palon sammuttamiseen käytettiin yli kymmentä paloautoa. Palon saaminen hallintaan kesti kaksi tuntia.

Onneksi henkilövahinkoja ei kerrottu. Palon syttymissyy on kuitenkin paikallisen poliisin tutkinnassa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.