Thaimaa parantaa sijoitusta muslimien matkailuindeksissä, aikoo tehdä Thaimaasta Halal-matkailukeskukseksi

Kansallinen -

Thaimaa on sijoittunut 32. sijalle muslimimatkailijoiden suosituimpien kohteiden joukossa Mastercard-Crescent Rating Global Muslim Travel Index (GMTI) 2024 -tutkimuksessa Thaimaan pääministerin kanslian tiedottajan Chai Watcharongin mukaan.

Mr. Chai totesi, että Thaimaa on myös sijalla 5 ei-muslimimaiden joukossa (Non-OIC), ja pääministeri Srettha Thavisin hyödyntää tätä saavutusta nopeuttamalla suunnitelmia järjestää tapahtumia ja aktiviteetteja houkutellakseen lisää muslimituristeja.

Mr. Chai sanoi, että Sretthan tavoitteena on tehdä Thaimaasta halal-teollisuuden keskukseksi kaikissa ulottuvuuksissa, mukaan lukien ruoka, matkailu, muoti ja pehmeä voima. Mr. Srettha on tyytyväinen GMTI-sijoitukseen ja on ohjannut asiaankuuluvat virastot järjestämään enemmän muslimimarkkinoille suunnattuja matkailutapahtumia.

Mr. Chai lisäsi, että muslimien matkailumarkkinoiden odotetaan kasvavan merkittävästi vuonna 2024, ja arviolta 168 miljoonaa muslimimatkailijaa maailmanlaajuisesti, mikä on 5 % kasvua COVID-19:ää edeltäneestä tasosta.

Hän sanoi, että Thaimaata pidetään kauniina maana ja halal-elintarvike- ja -tuoteteollisuuden edelläkävijänä. Koska maassa on jo monimuotoisia muslimiyhteisöjä, se tarjoaa ystävällisen ympäristön muslimimatkailijoille, Chai sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.