Teinikiista muuttui tappavaksi Bangkokissa: Poliisi pidätti seitsemän epäiltyä kaksoismurhan jälkeen

Bangkok -

Klo 11, 30. heinäkuuta 6, Bang Na -poliisi sai ilmoituksen kuolemaan johtaneesta riidasta, johon osallistui seitsemän teini-ikäistä, joiden väitettiin murhanneen kaksi henkilöä, 2024- ja 15-vuotiaita, ja loukkaantuneen vakavasti toista 16-vuotiasta Soi Udomsukissa 16, Bang Na, Bangkok.

Saapuessaan poliisit ja pelastajat löysivät kahden alaikäisen ruumiit, jotka murhattiin raa'asti viidellä puukolla ja kuolemaan johtaneilla päävammoilla, jotka aiheuttivat 3 kiloa painava kive.

Lähistöllä ollut 16-vuotias uhri, joka oli myös alaikäinen, löydettiin kriittisessä tilassa ja hänen vartalossaan oli puukotushaavoja. Hän sai ensiapua ennen kuin hänet kuljetettiin Bang Phlin sairaalaan välitöntä hoitoa varten. Kerrottiin, että 16-vuotias uhri on nyt turvassa lääkärin hoidossa. Poliisi on salannut uhrien nimet heidän ikänsä vuoksi.


Todisteena poliisit löysivät tapahtumapaikalta verisen kiven ja kuuden tuuman veitsen.

Tapaus johtui tiettävästi aiemmista sosiaalisen median riitaista ja epäiltyjen moottoripyörän vaurioista kiistasta, josta uhrien huoltajat olivat suostuneet maksamaan 2,000 XNUMX bahtia korvauksena.

Satunnainen kohtaaminen tapahtumapäivänä johti kuitenkin kohtalokkaaseen kiistaan.

Poliisi tunnisti kaikki seitsemän 14-16-vuotiasta alaikäistä epäiltyä, joiden nimet jäivät salaamaan ikänsä vuoksi. Heidät vietiin Bang Nan poliisiasemalle murhasta ja muista rikoksista syytettyjen oikeudenkäyntien jatkamista varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.