Parhaat Pattaya-uutiset viime viikolta: Lemmikkilionit nousevat jälleen otsikoihin, Pattaya Marathon järjestetään ensi viikolla ja paljon muuta

Terveisiä kaikille lukijoillemme ja tukijoillemme!

Olemme koonneet tähän yhteen paikalliset tärkeimmät tarinamme, jotka tapahtuivat alueillamme Pattayassa ja Chonburissa viimeisen viikon aikana maanantaista 1. heinäkuuta sunnuntaihin 7. heinäkuuta 2024.

Tarinat on toimitustiimimme valitsema, ja ne eivät olet missä tahansa tärkeysjärjestyksessä, mutta suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

1. Pattayan pormestari laajentaa CCTV-verkkoa parantaakseen liikenteen valvontaa ja tulviin reagointia

Siirto sai lukijoiltamme paljon kiitosta.

Pattayan pormestari laajentaa CCTV-verkkoa parantaakseen liikenteen valvontaa ja tulviin reagoimista

2. Naispuolinen ruoanjakelukuljettaja selviytyy putoamalla rakennusreikään Pattayassa

Kuljettaja loukkaantui lievästi, mutta johti siihen, että projektiurakoitsija maksoi hänelle korvauksia ja uusi yritys allekirjoittaa ja valaista rakennustyömaa Pattayassa.

Elintarvikekuljettaja putoaa Pattayassa rakennusaukolle

3. Moottoripyörätaksin kuljettajan ja matkustajien välinen kiista johtaa vammoihin Pattayan lähellä

Tämä tapaus sattui vain muutama päivä sen jälkeen, kun kaupunki piti suuren kokouksen moottoripyörätaksinkuljettajien kanssa turvallisuudesta ja matkustajien huolenpidosta.

Moottoripyörätaksin kuljettajan ja matkustajien välinen kiista johti vammoihin Pattayan lähellä

4. Yli 15,000 XNUMX ihmistä odotetaan liittyvän Pattaya Marathoniin heinäkuussa

Maraton järjestetään ensi viikolla 20.-21!

Heinäkuussa Pattaya Marathonille odotetaan yli 15,000 XNUMX ihmistä

5. Pattayan poliisi ja Park Rangers ryöstivät kiinalaisen pariskunnan kotiin, takavarikoivat tilapäisesti luksusautoja ja lioneita

Kiinalainen pariskunta vapautettiin 100,000 XNUMX bahtin takauksen jälkeen. He ovat sanoneet, että kaikki on laillista, mutta vie aikaa kaikkien paperityön toimittamiseen leijonaa varten. Autot on todistettu laillisiksi.

Pattayan poliisi ja Park Rangers ryöstivät kiinalaisen pariskunnan kotiin, takavarikoivat tilapäisesti luksusautoja ja lioneita

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.