Sarjavaras Pattayassa pidätettiin välittömästi uudelleen viisi minuuttia vankilasta vapautumisen jälkeen

Oplus_0

Pattaya -

21-vuotias thaimaalainen Udon Thanin maakunnasta pidätettiin uudelleen vain viisi minuuttia vankilasta vapautumisensa jälkeen, koska hän varasti rahaa lahjoituslaatikoista eri paikoissa Chonburin maakunnassa.

Banglamungin poliisi otti epäillyn, herra Saharat Sananthain, joka tunnetaan myös nimellä Kim, hänen poistuttuaan Min Burin keskusvankilasta Bangkokissa 6. heinäkuuta 2024. Hän oli juuri suorittanut tuomion aikaisemmasta varkaustuomuksesta.

Poliisin mukaan herra Saharatia epäiltiin varkaussarjasta 13. toukokuuta 2024 lähtien, jolloin hän naamioitui tunnetun hyväntekeväisyyssäätiön virkamieheksi päästäkseen käsiksi lahjoituslaatikoihin eri paikoissa, kuten sairaaloissa ja ostoksilla. ostoskeskuksia, hotelleja ja lentokenttiä Chonburissa. Hän käytti väärennettyjä asiakirjoja pettääkseen henkilöstöä ja sitten avasi laatikot ja varasti rahat.

Yhdessä tapauksessa herra Saharat varasti yli 40,000 100,000 bahtia paikallisen sairaalan lahjoituslaatikosta. Poliisi uskoi, että hän oli varastanut noin XNUMX XNUMX bahtia kaikista lahjoituslaatikoista.

Ennen hänen pidättämistään eilen paljastettiin, että herra Saharat oli ollut vangittuna kahdeksi kuukaudeksi erillisestä varkaussyytteestä Bangkokissa. Siksi Banglamungin poliisi pyysi Pattayan provinssin tuomioistuimelta pidätysmääräystä. Sitten he odottivat herra Saharatia vankilassa, ja heti kun hän vapautettiin, he pidättivät hänet välittömästi ja veivät hänet Banglamungin poliisiasemalle uusien syytteiden vuoksi.

Poliisi sanoi, että Mr. Saharat on uusiutunut rikollinen, joka on ollut ja ollut nuorisotieteessä ja vankilassa 15-vuotiaasta lähtien aina varkaussyytteiden vuoksi. Hän väitti kääntyneensä uudelleen rikollisuuden pariin, koska hän ei pystynyt löytämään työtä vanhempiensa kuoltua.

Saharatia syytetään varkaudesta ja asiakirjojen väärentämisestä. Poliisi kehottaa myös yleisöä olemaan varovaisia ​​vastaavia huijauksia vastaan ​​ja ilmoittamaan epäilyttävästä toiminnasta viranomaisille.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.