Police Raid Pool Villa Party Na Jomtienissa, pidätettiin yli 10 teini-ikäistä huumeiden käytöstä

Na Jomtien, Sattahip -

Na Jomtienin poliisi teki ratsian uima-allashuvilajuhliin Na Jomtienissa 6. heinäkuuta 2024 ja pidätti yli 10 teini-ikäistä huumeiden käytöstä.

Ratsia suorittivat Na Jomtienin poliisiaseman virkailijat paikallisten asukkaiden valituksen jälkeen, kun ryhmä teini-ikäisiä piti äänekkäitä juhlia.

Virkamiehet tekivät ratsian tiloihin noin kello 3 ja löysivät ryhmän thaimaalaisia ​​teini-ikäisiä, jotka tanssivat kovaääniseen musiikin tahtiin laservaloilla täytetystä huoneesta. Kymmenen miehen ja naisen ryhmästä löydettiin viisi muovipussia, joissa oli 30 grammaa metamfetamiinia ja ketamiinia. Heidät pidätettiin ja vietiin paikalliselle poliisiasemalle.

Kaikki teini-ikäiset myönsivät käyttäneensä huumeita. He ovat tällä hetkellä pidätettyinä jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.