Turisteja kuljettava minibussi kaatui Surat Thanissa ja loukkaantui 10 ulkomaalaista

KUVA: Matichon

Surat Thani -

Monia ulkomaalaisia ​​turisteja kuljettanut minibussi kaatui lauantaiaamuna ja loukkaantui 10 ulkomaalaista.

Onnettomuus tapahtui noin kello 6 aamulla 30. heinäkuuta 6 Phunphin-Mueang Roadilla Tha Lonin osa-alueella Phunphinin alueella Surat Thanin maakunnassa.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja huomasivat minibussin kaatuneen tien viereen. Kymmenen ulkomaalaista matkustajaa loukkaantui lievästi ja heidät vietiin Phunphinin sairaalaan hoidettavaksi.

Minibussin kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Chatchaphongiksi, kertoi poliisille, että hän vei turisteja Surat Thanin rautatieasemalta Donsakin lauttalaiturille, kun hän menetti ajoneuvon hallinnan suunnitellessaan mutkaa.

Poliisi selvittää onnettomuuden tarkkaa syytä tiedotushetkellä.

KUVA: Matichon
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.