Pattayan poliisi pidätti oleskeluajan ylittävän Venäjän kansalaisen väärennettyjen eurojen käytöstä

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti 8. heinäkuuta 2024 Venäjän kansalaisen, joka käytti väärennettyä 500 euron seteliä vaihtoon Thaimaan bahteihin Pattayan rahanvaihtopisteessä.

Tapaus paljastui sen jälkeen, kun rahanvaihtopisteen työntekijä ilmoitti Pattayan poliisille thaimaalaisesta miehestä, joka yritti vaihtaa väärennetyn 500 euron setelin Soi Pratumnak 5:n osastolla 8. heinäkuuta. Osaston työntekijä tajusi, että seteli oli väärennös, ja hälytti välittömästi Dongtanin poliisiaseman viranomaisille.

Poliisi meni osastolle ja aloitti etsinnät löytääkseen thaimaalaisen miehen. He onnistuivat nopeasti jäljittämään hänet hotelliin osoitteessa Soi Pratumnak 5. Poliisi tunnisti thaimaalaisen miehen vain 41-vuotiaaksi Mr. Hassphoniksi, ja yllättäen selvisi, että mies työskentelee hotellissa vastaanottovirkailijana. Mr. Hassphon tunnusti saaneensa väärennetyn setelin hotellissa yöpyneeltä venäläiseltä vieraasta, mutta väitti, ettei hän tiennyt rahan olevan väärennös, ja kiisti jyrkästi olevansa vieraan rikoskumppani.

Hassphon väitti, että hotellissa päivittäin yöpyneelle venäläiselle vieraalle oli kertynyt erääntyneitä huonemaksuja yli kolmen viikon ajalta. Maksua pyydettäessä vieras ojensi lopulta 500 euron setelin herra Hassphonille vaihtaakseen thaimaalaista rahaa huonemaksujen maksamiseen. Mr. Hassphon vaihtoi sitten eurot vaihtokopissa ymmärtämättä, että rahat olivat väärennettyjä ja että hän saattaisi myös joutua vastuuseen.

38-vuotias rouva Kornpassorn, valuutanvaihtopisteen johtaja, paljasti, että hänen henkilökuntansa ei aluksi tarkastanut rahoja tarkasti, koska Mr. Hassphon oli thaimaalainen. Mr. Hassphon sai vaihdosta 19,012 XNUMX bahtia.

Pattayan poliisi eteni sitten venäläisen vieraan hotellihuoneeseen, jonka nimi oli Abdulhakim Khasanov, 29. Huoneen etsinnässä poliisi löysi vielä 5 väärennettyä 500 euron seteliä ja 80 väärennettyä 50 euron seteliä, yhteensä 6,500 253,500 euroa eli noin XNUMX XNUMX thaimaalaista. bahtia. Hra Khasanov oli myös viisuminsa ylittävällä oleskeluajalla, vaikka lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet oleskelupäivien määrää.

Kuulustelussa Khasanov myönsi omistukseensa väärennetyn rahan.

Khasanov ja Hassphon vietiin Chonburin maahanmuuttovirastoon, jossa Khasanovia syytettiin viisuminsa ylittämisestä ja väärennetyn ulkomaan valuutan hallussapidosta. Pattayan poliisi tutkii parhaillaan, oliko Mr. Hassphon mukana ulkomaalaisen suunnitelmassa vai oliko ulkomaalainen vain huijannut häntä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.