Pattayan moottoripyöräilijä menehtyi ja törmää Power Poleiin

Pattaya -

Nuori moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti varhain maanantaiaamuna, kun hän pyörtyi ajaessaan ja törmäsi sähköpylvääseen Pattayan Sukhumvit Roadilla.

Tapaus sattui noin kello 12 osoitteessa Soi Sukhumvit 30/61 Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation sai ilmoituksen onnettomuudesta ja lähetti välittömästi pelastusryhmän paikalle.

Pelastajat havaitsivat saapuessaan paikalle, että valkoinen Honda PCX -moottoripyörä oli törmännyt pylvääseen. Moottoripyörän etuosa vaurioitui pahoin. Lähistöltä he löysivät tajuttoman mieskuljettajan, jonka uskottiin olevan 18-20-vuotias, makaamassa tiellä suuren kasvohaavan kanssa. Hänellä ei ollut mukanaan henkilöllisyystodistuksia.

Myös pyöräilijä, 21-vuotias Sorasicha Krasang, loukkaantui kolarissa. Hän sai lievän haavan vasempaan käteensä ja hankaumia vartaloonsa.

Pelastustyöntekijät antoivat ensiapua molemmille uhreille ennen kuin ne kuljetettiin läheiseen sairaalaan jatkohoitoa varten.

Ms. Sorasicha kertoi The Pattaya Newsille, että hän ja kuljettaja olivat matkalla Etelä-Pattayaan moottoripyörällä, kun kuljettaja yhtäkkiä menetti tajuntansa ja suistui tieltä. Sitten he törmäsivät tienvarsikaiteeseen ennen kuin törmäsivät sähköpylvääseen.

Pattayan poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja haastattelee kuljettajaa, kun hän toipuu.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.