Kirjastoviikkoprojekti 2024 juhlii Pattayan rikasta perintöä ja pehmeää voimaa

oplus_34

Pattaya-

Pattayan koulutustoimisto aloitti äskettäin vuotuisen kirjastoviikkoprojektinsa keskittyen Chonburin maakuntaan. Teeman alla "Chonburi: Mitä hyvää tässä maakunnassa on?" Tapahtuman tavoitteena on edistää lukutietoisuutta ja juhlia tämän eloisan alueen ainutlaatuisia piirteitä.

Avajaiset ja osallistujat

Pattayan kaupunginvaltuuston jäsen Prasatphon Deeden johti avajaisia ​​Pattayan julkisessa kirjastossa osoitteessa Thepprasit Road, Soi 7. Tapahtumaan osallistuivat hallituksen virkamiehet, opettajat ja opiskelijat Learning Promotion Centeristä (SKR). Banglamungin alue.

Pehmeän voiman ja paikallisten aarteiden tutkiminen

Projekti rohkaisee osallistujia tutkimaan Chonburin "pehmeää voimaa" yhdistämällä kielen, perinteet ja paikallisen kulttuurin lukukokemuksiinsa. Näin tekemällä he saavat käsityksen siitä, mikä tekee Chonburista erityisen. Olipa kyse ihmisten kommunikaatiotavasta, vaalituista perinteistä tai rikkaasta kulttuuriperinnöstä, hankkeen tavoitteena on edistää kiinnostusta ja tietoa.

Näyttely: Chonburin menneisyyden ja nykyisyyden paljastaminen

Tapahtuman vierailijat voivat tutustua myös Chonburin perinteiden historiaan ja sen kiehtoviin turistinähtävyyksiin tutustuvaan näyttelyyn. Muinaisista tavoista nykyaikaisiin maamerkkeihin, näyttely tarjoaa kurkistuksen tämän rannikkoprovinssin sydämeen.

Kirjastoviikkoprojekti 2024 on muistutus siitä, että lukeminen ei ole vain sanoja sivulla – se on portti ymmärrykseen, arvostukseen ja yhteisöllisyyteen. Kun osallistujat uppoutuvat Chonburin tarinoihin, he osallistuvat sen jatkuvaan kertomukseen.

Lisätietoja projektista ja tulevista tapahtumista saat Pattayan julkisesta kirjastosta.

*Huomaa: Library Week -projektin järjestää Pattayan koulutustoimiston kirjasto-, museo- ja koulutusverkosto.*

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/