Thaimaalainen nainen pidätettiin Pattayassa sen jälkeen, kun hän oli varastanut Rolex-kellon ja kultaketjun ulkomailta

KUVA: Matichon

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti thaimaalaisen naisen sen jälkeen, kun hän huumautui ja ryösti ulkomaalaisen treffin Bangkokissa hänen kalliin Rolex-kellonsa ja yli puolen miljoonan bahtin arvoisen kultaketjun kesäkuussa 2024.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun tuntematon ulkomaalainen turisti teki valituksen Huai Khwangin poliisiasemalle Bangkokissa 20. kesäkuuta. Turisti väitti, että thaimaalainen nainen, jonka hän tapasi sosiaalisessa mediassa, ryösti häneltä 430,000 150,000 bahtin kultaketjunsa, 800 XNUMX bahtin kultarannekorun, ylellisen Rolex-kellon, useita merkkivaatteita ja XNUMX Singaporen dollaria.

Turisti kertoi poliisille, että hän oli ollut suhteessa epäillyn kanssa neljä vuotta. Kesäkuun 19. päivänä noin klo 10 nainen vieraili hänen hotellihuoneessaan Thiam Ruam Mitin alueella Huai Khwangin alueella Bangkokissa.

Kun he olivat huoneessa juttelemassa ja syömässä, turisti meni kylpyhuoneeseen. Kun hän tuli ulos, hän tunsi yhtäkkiä huimausta, aivan kuin hän olisi saanut huumeita. Turisti putosi sitten tajuttomaksi ja heräsi myöhemmin huomaamaan, että hänen omaisuutensa oli varastettu ja nainen oli kadonnut. Sitten hän teki valituksen Huai Khwangin poliisiasemalle.

Poliisitutkinta johti lopulta epäillyn tunnistamiseen. Hänet tunnistettiin vain Ms Kittiyakorniksi, 33. Poliisi jäljitti hänet asuntoon Soi Phra Tamnak 1:ssä Pattayalla ja pidätti hänet 5. heinäkuuta hänen ollessaan vielä pyjamassa.

Havaittiin myös, että Kittiyakornilla oli aiempi rikosrekisteri varkaudesta, ja hänet etsittiin kahden Pattayan provinssin tuomioistuimen ja Min Burin rikostuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen perusteella.

Pidätyksen yhteydessä Kittiyakornin hallussa oli Rolex-kello, jonka uskottiin olevan yksi uhrilta varastetuista esineistä. Hänet otettiin kiinni ja häntä syytettiin yöaikaan tehdystä varkaudesta.

Hän ei kuitenkaan antanut lausuntoa Pattaya Newsille tai muille thaimaalaisille tiedotusvälineille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.