Kiinteistö: Kannattava kuntosali ja bistro myytävänä Bangkokissa

Kannattava kuntosali ja bistro myytävänä Saphan Sungissa, Bangkokissa! Täysin varusteltu kuntosali päivittäisillä tunneilla (Muay Thai, CrossFit jne.) ja bistro kokonaisvaltaista terveyskokemusta varten. Alhainen vuokra ja tuhansien asukkaiden ympäröimä. Täydellinen viemään sen seuraavalle tasolle! 🏋️‍♂️

Tarkemmat tiedot ja hinnat täältä.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers TÄÄLLÄ ei Pattaya Newsille kysymyksiä tai tiedusteluja.

Sponsoroitu materiaali.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/