Pattaya City isännöi 4. Mobile Health Service Unit -tapahtumaa parantaakseen yhteisön pääsyä

Pattaya City, Thaimaa – Pattaya City järjesti 4. heinäkuuta 2024 4. Mobile Proactive Health Service Unit -tapahtuman yhteisössä, jonka tavoitteena oli parantaa yleisön mahdollisuuksia saada kattavat terveydenhuoltopalvelut.

Tapahtuma pidettiin Wat Chai Mongkolissa (kuninkaallinen luostari), ja sen avasivat Pattayan kaupungin pormestari Pramet Ngampichet sekä Pattayan kaupungin apulaispormestari Kritsana Bunsawat, Pattayan kaupunginvaltuuston jäsenet, lääkintähenkilöstö ja hallituksen ja yksityisen sektorin virastojen edustajat. Varsinkin Phra Rajasarn Sophon (Anant Dhammachoto), Chonburin maakunnan apulainen ja Wat Chai Mongkolin apotti osallistuivat myös tapahtumaan.

**Terveydenhuollon saatavuuden parantaminen**

Pattayan kaupungin kansanterveys- ja ympäristöministeriö johti 4. Mobile Community Proactive Public Health Service -projektia. Aloitteen tavoitteena on varmistaa tasapuolinen ja kattava pääsy terveydenhuoltopalveluihin Pattaya-yhteisön asukkaille. Ilmaisilla terveystarkastuksilla tapahtuma käsitteli hyvinvoinnin eri puolia:

1. **Yleinen sairauksien diagnoosi ja hoito:** Osallistujat saivat arvioita ja ohjeita yleisiin terveydellisiin tiloihin liittyen.

2. **Muuaistautien ja diabeteksen seulonta:** Verikokeet ja virtsaanalyysit auttoivat tunnistamaan mahdolliset terveysriskit.

3. **Keuhkojen röntgentutkimukset:** Keuhkojen ongelmien varhainen havaitseminen oli keskeistä.

4. **Suunterveystarkastukset:** Hammaslääkärit arvioivat osallistujien suun terveyden.

5. **Silmätutkimukset silmälaseilla:** Pattayan kaupungin sairaalan Laboratory Analysis Room (Lab) -tiimi suoritti näön arvioinnin.

6. **Perinteisen lääketieteen esittelyt:** Osallistujat saivat tietää yrttipohjaisista jalkaliotuksista ja inhalaattoreista thaimaalaisista perinteisen lääketieteen asiantuntijoilta.

7. **Liikkuvat hammaslääkäripalvelut:** Ilmaiset hampaiden täytteet, poistot ja hilseily toimitettiin siirrettävien hammaslääkäriajoneuvojen kautta.

Tapahtumassa Pattayan asukkaat osallistuivat merkittävästi, mikä vahvisti yhteisön sitoutumista parempaan terveyteen ja hyvinvointiin.

Kuva on arkistokuva Pattayan kaupungin pormestarista ja tiimistä sekä viimeaikaisista terveyskoulutuksista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/