Pattaya City antaa kylän terveysvapaaehtoisille mahdollisuuksia ravitsemuskoulutuksella raskaana oleville naisille ja lapsille

Pattaya-

Pyrkiessään parantamaan yhteisön terveyttä Pattaya City järjesti äskettäin erityiskoulutuksen Village Health Volunteersille.

Tämän koulutuksen painopiste oli "Ruokituksen edistäminen raskaana oleville naisille ja 0–5-vuotiaille lapsille", ja Wipada Prompoonsuk, Banglamungin sairaalan ravitsemusryhmän operatiivinen ravitsemusasiantuntija, toimi pääluennoitsijana.

**Miksi ravinnolla on merkitystä raskauden ja varhaislapsuuden aikana**

Raskaus on kriittinen ajanjakso, jolloin solut ja kudokset kehittyvät nopeasti. Sikiön kasvuvauhti raskauden aikana ylittää muiden elämänvaiheiden kasvuvauhdin, mikä edellyttää lisäravinteiden saantia. Riittävä ravinto on välttämätöntä sekä äidin terveydelle että kehittyvän vauvan hyvinvoinnille. Kun odottavat äidit saavat tasapainoisen ruokavalion, joka sisältää runsaasti tärkeitä ravintoaineita, he synnyttävät todennäköisemmin terveitä vauvoja. Sitä vastoin riittämättömät tai väärät ruokavaliovalinnat voivat johtaa anemiaan, ennenaikaiseen synnytykseen, keskenmenoon ja muihin komplikaatioihin.

**Kylän terveysvapaaehtoisten rooli**

Village Health Voluntereilla on ratkaiseva rooli tarkkojen terveystietojen levittämisessä yhteisöissään. Kouluttamalla raskaana olevia naisia ​​ja pienten lasten hoitajia he edistävät sekä äitien että vauvojen parempia terveystuloksia. Koulutuksessa korostettiin oikeanlaisen ravinnon tärkeyttä ennen ja jälkeen syntymän, ja tavoitteena oli antaa vapaaehtoisille käytännön tietoa ja strategioita.

**optimaalisen kasvun ja kehityksen edistäminen**

Koulutuksessa painotettiin seuraavia avainkohtia:

1. **Rikkaravinteet:** Odottavien äitien tulee syödä ravintopitoisia ruokia oman terveytensä ja sikiön kehityksen tukemiseksi. Tasapainoinen ruokavalio varmistaa optimaalisen kasvun ja minimoi riskit.

2. **Anemian ehkäisy:** Rautapitoiset ruoat ovat välttämättömiä anemian ehkäisemisessä raskauden aikana. Anemia voi aiheuttaa väsymystä, heikkoutta ja komplikaatioita sekä äidille että vauvalle.

3. **Verenmyrkytysten välttäminen:** Oikea ravitsemus vähentää infektioiden riskiä raskauden aikana, mikä hyödyttää sekä äidin että sikiön terveyttä.

4. **Alhaisen syntymäpainon ehkäisy:** Riittävä ravitsemus edistää terveitä syntymäpainoja, jotka ovat tärkeitä lapsen fyysiselle, henkiselle ja emotionaaliselle kehitykselle pitkällä aikavälillä.

**Valoisampi tulevaisuus**

Antamalla Village Health Volunteersille tarkkoja tietoja, Pattaya City pyrkii luomaan terveemmän yhteisön. Heidän ponnistelunsa vaikutus ulottuu äitien ja vauvojen välittömään terveyteen laajemmalle – se edistää kansakunnan yleistä kehitystä. Kun nämä vapaaehtoiset jatkavat elintärkeää työtään, heillä on keskeinen rooli kaikkien valoisamman tulevaisuuden luomisessa.

*Huomaa: Koulutus pidettiin Thapprayan kokoushuoneessa Pattayan kaupungintalossa.*

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/