76-vuotias brittituristi loukkaantui Pattayan törmäysonnettomuudessa

Oplus_0

Pattaya -

76-vuotias brittituristi loukkaantui kohtalaisesti moottoripyörän törmäyksen jälkeen ylittäessään katua Pattayalla 7. heinäkuuta 2024.

Onnettomuus tapahtui kello 12 Soi Arunothailla Pattaya Central Roadilla, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Pelastuslaitokset ryntäsivät paikalle löytääkseen herra Graham Hughesin makaamassa loukkaantuneena tiellä.

76-vuotias brittiläinen vaikutti puolitajuiselta, ja hänellä oli sijoiltaan sijoiltaan vasen olkapää ja jalkahaava. Pelastajat antoivat ensiapua ennen kuin kuljettivat hänet kiireellisesti Banglamungin sairaalaan.

Silminnäkijän, 41-vuotiaan Pirawanin mukaan, Graham oli ollut Thaimaassa kaksi päivää ja oli juuri lopettanut juomisen baarissa, kun hän törmäsi kiihtyvään moottoripyörään ylittäessään katua. Uhri lensi maahan ja loukkaantui, mutta moottoripyöräilijä ei pysähtynyt auttamaan vaan kiihtyi välittömästi pois paikalta.

Kuljettaja pudotti vahingossa sandaalinsa.

Pattayan poliisi tarkastelee CCTV-kuvaa onnettomuudesta ja etsii moottoripyöräilijää lehdistön ajan.

Toisessa osumassa ja juoksussa onnettomuus aivan Pattayan ulkopuolella viime viikolla tien ylittävä vammainen mies kuoli traagisesti valtatiellä 331.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.