Tapaa Supawadee Panwilai, Pattayas Rising Volleyball Star

Pattaya-

Pattaya News -toimittajat vierailivat äskettäin Pattaya City School 7:ssä (Ban Nong Phang Khae), missä he tapasivat Miss Supawadee Panwilai, joka tunnetaan yleisemmin nimellä "Nong Kab Moo".

Hän on nousussa oleva naislentopalloilija, joka liittyy Supreme Thipaya Chonburi-E-Tech Clubiin. Supawadee omistaa "ASEANin parhaan ulkopuolisen hyökkääjän" tittelin Princess Cup 2024 Aasian lentopallon U18-luokasta, jonka hän voitti viime kesäkuussa.Keskustelussa "Nong Kab Moon" kanssa hän ilmaisi ilonsa kilpailuun osallistumisesta ja kolmen peräkkäisen voiton saavuttamisesta. Hänen erinomainen suorituksensa on ansainnut hänet tunnustuksena ASEANin parhaana ulkopuolisena hyökkääjänä, mikä tekee hänestä idolin koulunsa nuorille pelaajille.Vaikka Supawadee on osa maajoukkuetta, hän on edelleen sitoutunut koulutukseensa. Hän tasapainottaa harjoitus- ja kilpailuaikataulunsa säännöllisten opintojen kanssa. Heinäkuun 8. päivänä hän raportoi Supreme Clubille valmistautuakseen Cup A -kilpailuun, jossa hän kilpailee Royal Cupista seniorimaajoukkuetta vastaan. Myöhemmin heinäkuussa hän matkustaa Italiaan, Sveitsiin ja Australiaan harjoittelemaan.20. heinäkuuta 2007 syntynyt Supawadee on tällä hetkellä 17-vuotias opiskelija Mathayom 5:ssä Muang Pattaya School 7:ssä. Lentopallovalmentajan Samthaphon Rojsorajasaengin ohjauksessa hänen tiiminsä saavutti toiseksi itäisen alueen ja oli finalisti. aiemmin Thaimaan mestaruuskilpailuissa alle 14-vuotiaille.

Supawadeeta pidetään loistavana timanttina Team Supremen sisällä, ja heidän tavoitteenaan on tulla Thaimaan parhaaksi lentopallojoukkueeksi tulevaisuudessa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/