Sri Racha isännöi upeaa valaistustapahtumaa The Magical Island -tapahtumassa 20.-28.

Sriracha -

5. heinäkuuta 2024 Chaiphon Paephiromrat, Chonburin maakunnan apulaiskuvernööri, johti kokousta, jossa valmisteltiin Vijitr Chonburi the Lighting Illumination -tapahtumaa "The Magical Island" -tapahtumaa edistämään matkailua Sri Rachassa, Chonburissa.

Kokouksessa keskusteltiin erilaisista näkökohdista, kuten tapahtuman formaatista, liikenteenohjauksesta, siisteydestä ja merkityistä pysäköintialueista. Tämä tapahtuma on sopusoinnussa hallituksen IGNITE Thailand -politiikan kanssa matkailun edistämiseksi kaikissa ulottuvuuksissa ja pyrkii edistämään matkailualaa toivottamalla tervetulleeksi sekä kansainväliset turistit että thaimaalaiset osallistujat.

Toiminta on suunniteltu nykyaikaiseksi ja kohdeyleisön tarpeita vastaavaksi luoden alueelle uusia maamerkkejä. Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on valinnut Si Rachan isännöimään Vijitr Chonburi the Lighting Illumination "The Magical Island" -tapahtumaa edistääkseen Sri Rachaa matkailukohteena, luodakseen työpaikkoja ja tehostaakseen paikallisten tavaroiden ja palveluiden tuotantoa. tulot paikallisyhteisölle matkailun kautta.

Tapahtuma järjestetään 20.-28 Koh Loissa, Sri Rachassa.

Kohokohtia ovat upeat valtameren värien esitykset ja kuuluisien taiteilijoiden esitykset, jotka muuttavat tapahtumapaikan uudeksi yömatkailuelämykseksi valo- ja ääniesityksillä ja erilaisilla luovilla vyöhykkeillä.

Vijitr Chonburi "The Magical Island" -tapahtuman odotetaan houkuttelevan suuren joukon thaimaalaisia ​​ja kansainvälisiä turisteja, mikä lisää tietoisuutta Si Rachasta ja lisää merkittävästi paikallisen yhteisön tuloja.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.