Poliisin ratsastus paljastaa alaikäisiä suojelijoita väitetystä viihdepaikasta Pathum Thanissa

Pathum Thani -

1. heinäkuuta 00 klo 6 Pak Khlong Rangsitin poliisi yhdessä asiaankuuluvien virastojen kanssa suoritti ratsian viihdepalveluja tarjoavaan laitokseen Mueang Pathum Thanissa Pathum Thanissa.

Virkamiehet kertoivat, että Boston Rangsit -laitos ei noudattanut sääntöjä ja yleisiä määräyksiä ja palveli laittomasti alle 20-vuotiaita asiakkaita.

Poliisi teki operaation aikana huumetestejä ja henkilökorttitarkastuksia, joissa selvisi, että yli 81 henkilöä oli alaikäisiä. Paikalta ei kuitenkaan löytynyt laittomia aineita tai laittomia esineitä.

Kiinteistön omistajaa syytettiin viihdepalvelun harjoittamisesta ilman laillista lupaa, laittomasta alkoholijuomien myymisestä sallittujen aikojen ulkopuolella sekä alkoholin tarjoilusta alaikäisille.

Omistaja, jonka nimeä salattiin, vietiin Pak Khlong Rangsitin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Thaimaan varapääministeri Anutin Charnvirakul piti ratsian jälkeen lehdistötilaisuuden, jossa todettiin, että laitos voi joutua sulkemaan viideksi vuodeksi Pathum Thanin kuvernöörin alaisuudessa. Anutin lupasi noudattaa tiukasti lakia niitä vastaan, jotka rikkovat määräyksiä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.