Päivitys: Tutkinta jatkuu vammaisen miehen kuolemasta moottoritiellä lähellä Pattayaa

Banglamung:

Paikalliset toimittajat olivat shokissa paljastettuaan sydäntäsärkevän tarinan herra Amae Ma-yeasta, 28-vuotiaasta miehestä Chiang Rain maakunnasta. joka kuoli ilmeisessä juoksussa tällä viikolla Pattayan lähellä, kuten ilmoitimme aiemmin TÄÄLLÄ.

Mr. Amae, vammainen henkilö, jolla on surkastuneet raajat ja polio, menetti traagisesti henkensä, kun hänet törmäsi tuntematon ajoneuvo lähellä Khao Mai Kaew -risteystä valtatiellä nro 331 (Sattahip – Nakhon Ratchasima). Hänen eloton ruumiinsa löydettiin kylän numero 1 läheltä Khao Mai Kaeon osa-alueelta Banglamungissa.

Tapaus tuli ilmi, kun poliisi ja paikalliset kyläläiset, jotka olivat aiemmin tarjonneet herra Amaelle ruokaa, vettä ja apua, valmistautuivat lähettämään hänet takaisin kotikaupunkiinsa. Järkyttävää kyllä, he löysivät hänet kuolleena. Alueella, jossa hän kuoli, noin 500 metrin päässä Khao Mai Kaew -poliisin vartiotalosta, näkyi verivärjäytymiä ja vainajan kenkiä.

Valitettavasti onnettomuudella ei ollut silminnäkijöitä, vaikka yksi nuori mies väistyi autollaan välttääkseen ruumiin ja juoksi ulos tieltä ja soitti poliisille. Poliisi selvitti tämän miehen myöhemmin tapahtumasta, koska hänen ajoneuvossaan ei ollut vahinkoa, joka olisi aiheutunut törmäyksestä ihmiseen.

Kaksi päivää ennen traagista tapahtumaa (3. heinäkuuta 2024) paikallinen toimittaja Thanaphat Avala (tunnetaan myös nimellä Mr. Ek) ja Huai Yain poliisiaseman virkamiehet löysivät herra Amaen nukkumassa kyläläisen talon lähellä. Hän sanoi, että ystävät hylkäsivät hänet U-Tapaon kansainvälisen lentokentän lähellä tuntemattomista syistä, ja hän oli päättänyt kävellä valtatietä numero 331 kaksi päivää yrittääkseen selvittää, kuinka palata Chiang Raihin.

Väsyneenä hän etsi turvaa paviljongista, jota käytettiin bussien odottamiseen Khao Mai Kaew -poliisivartiotalon edessä.

Poliisi tarkastaessaan hänen henkilökorttinsa vahvisti, että herra Amae oli vammainen. He veivät hänet Khao Mai Kaew -vartiotalolle keräämään tietoja ja ottamaan yhteyttä sukulaisiinsa. Mr. Amae kertoi, että hän oli matkustanut ystäviensä kanssa Rayongin maakunnassa, mutta jäi lentokentälle. Päättänyt palata kotiin, hän käveli, kunnes saavutti Khao Mai Kaew -risteyksen.

Onnettomuus sattui traagisesti 4 noin kello 2024. CCTV-kuva läheisestä kahvilasta vangitsi herra Amaen viimeiset hetket, kun hän käveli kauppaan ennen kuin löysi lepopaikan liikkeen takana olevalta allasalueelta. Tuskin kukaan tiesi, että tämä olisi lopullinen kuva miehestä, joka oli jo kohdannut valtavia haasteita elämässään.

Poliisi yrittää edelleen löytää kuka löi ja tappoi Amaen ja pakeni sitten paikalta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/