Uusi maukas ruokakauppa ja kahvila avataan pian Jomtien Second Roadilla

Uusi Tasty Ruokakauppa ja kahvila avataan osoitteessa Jomtien 2nd, The Grand Jomtienin edessä)

Maukas ruokakauppa, kahvila ja grillibaari avaa uuden ruokakaupan osoitteeseen Jomtien 2nd Road, jonka sijainti näkyy alla:

https://maps.app.goo.gl/awBTGKzeuEQw3x3v6
(Maukas Jomtien-ruokakauppa, kahvila Grand Jomtienin edessä)

Tasty Jomtien Grocery Storessa on tarjolla ranskalaisella espressokoneella valmistettua maukasta kahvia, käsintehtyjä leipiä, tuontiviinejä, liköörejä, lihavalmisteita, juustoa, naudanlihaa jne., tuontituotteita, makeisia ja Japanista tuotua jäätelöä.

Maukas Pattaya Pratumnak (Youtube)

Sponsoroitu sisältö.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/