Stop-Drink Network kritisoi alkoholin myynnin hyväksyntää suurilla uskonnollisilla juhlapyhinä lentokentillä

Kansallinen -

5. heinäkuuta 2024 Stop-Drink Network Thailand -verkoston johtaja Teera Watcharapranee ilmaisi vahvan huolensa äskettäin hyväksytystä alkoholijuomien myymisestä Thaimaan uskonnollisina juhlapäivinä suurilla kansainvälisillä lentokentillä.

Lue uusin artikkelimme National Alcohol Beverage -komiteasta, joka hyväksyy alkoholin myynnin uskonnollisina juhlapyhinä suurilla kansainvälisillä lentokentillä, mukaan lukien Suvarnabhumi, Don Mueang, Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket ja Hat Yai. Tavoitteena on lisätä kulutusta ja tukea matkailualaa. .

Teera väitti, että tämä päätös, joka keskittyy "5 suureen buddhalaiseen lomaan", on yhdenmukainen hallituksen voittoa tavoittelevan ohjelman kanssa, mikä näkyy heidän laajemmissa aloitteissaan alkoholimääräysten lieventämiseksi ja baarien sulkemisaikojen pidentämiseksi kello 4:ään.

Hän korosti, että tällaiset toimenpiteet lisäävät onnettomuuksien ja kuolemantapausten riskiä. Tätä huolta tukevat alkoholijuomien valvontakomitean alaisen työryhmän puheenjohtajan tohtori Kamnuan Ungchusakin tutkimukset, jotka osoittavat korrelaation pitkien baarituntien ja korkeampien onnettomuuksien välillä.

Teera totesi, että tämä matkailun edistämiseen ja turistien alkoholinkäyttöä helpottava politiikka on ristiriidassa Ruotsin kaltaisten maiden kanssa, jotka noudattavat tiukkoja alkoholinmyyntisääntöjä joka sunnuntai.

Teera ilmaisi myös huolensa tämän politiikan mahdollisesta laajentamisesta kansainvälisten lentoasemien ulkopuolelle. Thaimaan valtionrautatie ehdotti alkoholin myynnin sallimista rautatieasemilla ja junissa kotimaan matkailun edistämiseksi. Teera korosti riskejä viitaten traagiseen tapaukseen, jossa päihtynyt rautatiepäällikkö pahoinpiteli ja tappoi nuoren tytön Surat Thani-Bangkok -junassa vuonna 2014, mikä johti tiukempiin valvontatoimiin.

Teera korosti myös kansanterveysvaikutuksia ja huomautti, että Thaimaassa 1.8 miljoonaa ihmistä tarvitsee hoitoa alkoholiin liittyvien ongelmien vuoksi, ja vuosittain yli 20,000 XNUMX ihmistä kuolee alkoholiin liittyviin tapaturmiin ja sairauksiin. Hän korosti, että alkoholia ei pitäisi käsitellä yleisenä tuotteena, koska sillä on merkittäviä terveydellisiä ja sosiaalisia vaikutuksia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.