Osa Pattaya Facesta tulvii voimakkaan sateen jälkeen

Pattaya, Thaimaa – Varhain 5. heinäkuuta 2024 Pattaya City koki äkillisen tulvan, joka jätti kadut veden alle ja ajoneuvot jumissa. Rankkasade aiheutti kaaosta useilla avainalueilla.

Toimittajamme ottama video tulvasta löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Isku

– **Autot ja moottoripyörät**: Monet ajoneuvot jäivät epävarmaksi vedenpinnan noustessa nopeasti. Tien varrelle pysäköidyt sedanit olivat erityisen haavoittuvia.
– **Reittihäiriöt**: Kolmas tie, Mum Aroi -ravintolan risteys Keski-Pattayalla ja Pohjois-Pattayaan johtavat tiet kohtasivat kaikki merkittäviä tulvia. Khao Talo Railway Road, joka suuntasi kohti Wat Tham Samakkhia, havaitsi vedenpinnan nopean nousun.
– **Ajoneuvot ja vauriot**: Jotkut kuljettajat yrittivät pakottaa tiensä tulvavesien läpi, mikä johti heidän ajoneuvoihinsa vaurioitumiseen. Erityisesti sedanit kärsivät, kun taas korkeammilla ajoneuvoilla oli vaikeuksia navigoida tulvivilla teillä.

Äkillisen tulvan aiheuttamista haasteista huolimatta Pattayan asukkaat osoittivat sitkeyttä. Naapurit auttoivat toisiaan siirtämään ajoneuvoja korkeammalle tasolle, ja paikalliset yritykset tarjosivat suojaa sateen joutuneille.

Sateen laantuessa ja vedenpinnan laskiessa Pattaya aloitti toipumisprosessinsa. Tapaus muistuttaa alueen haavoittuvuudesta koville sääilmiöille ja varautumisen tärkeydestä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/