Bhumjaithai-puolueen neuvonantaja vahvistaa sitoutuneensa kannabiksen hyötyihin ja varoittaa kiireellisestä kannabiksen uudelleenluokittelusta

Kansallinen —

4. heinäkuuta 2024 Supachai Jaisamut, varapääministeri Anutin Charnvirakulin neuvonantaja, puhui seminaarissa "Shaping the Future of Cannabis in Thailand".

Hän toisti, että Bhumjaithai-puolue on johdonmukaisesti puoltanut kannabiksen hyötymistä yleisölle erityisesti lääketieteellisissä, terveydellisissä ja taloudellisissa näkökohdissa. Hän vahvisti puolueen vankan tukensa THC-pitoisuuden säätelylle enintään 0.2 prosenttiin ja varoitti luokittelemasta uudelleen laittomaksi huumeeksi ilman painavia todisteisiin perustuvia syitä.

Supachai kritisoi viimeaikaisia ​​ehdotuksia kannabiksen uudelleenluokittelusta laittomaksi aineeksi ja vastusti toimia, jotka voisivat heikentää sen mahdollisia yhteiskunnallisia etuja. Hän vaati tasapainoista lähestymistapaa, jossa näyttöön perustuva päätöksenteko asetetaan etusijalle poliittisen tarkoituksenmukaisuuden sijaan.

Hän korosti kannabiksen näkemisen tärkeyttä strategisena voimavarana, joka pystyy edistämään sekä miljoonien ihmisten hyvinvointia että talouskasvua kannabikseen liittyvien aloitteiden avulla.

Lopuksi Supachai vahvisti omistautumisensa sellaisten politiikkojen edistämiseen, jotka hyödyntävät kannabista vastuullisesti Thaimaan kansalaisten hyödyksi. Hän kehotti sidosryhmiä keskittymään politiikkoihin, jotka parantavat saavutettavuutta ja varmistavat, että sääntelykehykset tukevat sen turvallista ja hyödyllistä käyttöä kansanterveyden, teollisuuden ja talouden kannalta.

"On aika asettaa ihmiset keskipisteeseen ja antaa kannabiksen saada aikaan positiivista muutosta", Supachai kehotti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.