Pattayan poliisi ja Park Rangers ryöstivät kiinalaisen pariskunnan kotiin, takavarikoivat tilapäisesti luksusautoja ja lioneita

Pattaya -

Poliisi ja puistonvartijat tekivät ratsian ylelliseen kotiin Pattayassa 5. heinäkuuta 2024 ja löysivät kaksi leijonaa, joita kiinalainen pariskunta piti asunnossa.

Ratsia suoritettiin taloon Siam Royal View Villagessa Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa. Huolestuneen kansalaisen antaman vihjeen perusteella Nongpruen poliisialue 2 ja Wildlife Parks and Plant Conservation -ministeriön viranomaiset saivat Pattayan provinssin tuomioistuimelta etsintäluvan ja tekivät ratsian tiloihin.

Tultuaan kaksikerroksiseen asuntoon poliisi löysi siellä asuneen kiinalaisen pariskunnan sekä kaksi thaimaalaista taloudenhoitajaa. Viranomaiset tekivät kotietsinnän ja löysivät kiinteistölle pysäköitynä kolme luksusajoneuvoa, mukaan lukien punaisen Ferrarin ja valkoisen Rolls-Roycen, molemmilla kymmenien miljoonien bahtien arvoinen.

Järkyttävin löytö oli kuitenkin talon alue, joka muutettiin aitaksi, jonka sisällä oli suljettuna kaksi aikuista urosleijonaa. Viranomaiset takavarikoivat valvotut eläimet välittömästi sen jälkeen, kun tunnistamaton kiinalainen pariskunta ei kyennyt näyttämään leijonien laillisia omistuslupia viranomaisille. Lisäksi viranomaiset takavarikoivat luksusautot maahantuonti- ja veroasiakirjojen tarkistamista varten.

Samaan aikaan kaksi kiinalaista ja heidän thaimaalaiset taloudenhoitajat vietiin Nongpruen poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Pariskunta ei antanut lausuntoa lehdistölle ratsian aikana.

Päivitys klo 7 00. heinäkuuta:

Neiti Yuhan Sun, 35-vuotias Kiinan kansalainen, myönsi olevansa talon omistaja. Häntä uhkaa nyt oikeustoimet villieläinten luvattoman hallussapidosta. Tästä rikoksesta voidaan tuomita sakkoja tai vankeutta enintään 100,000 XNUMX bahtiin. Hänelle on myönnetty takuita.

Anirut Kongsap, Miss Sunin asianajaja, selvensi tilannetta Thaimaan medialle. Hän totesi, että molemmilla autoilla oli täydelliset asiakirjat ajoneuvoistaan. Ferrarin osto oli laillinen, ja myös todisteet Rolls-Roycen myynnistä toimitettiin, Anirut sanoi.

Leijonanpentujen osalta alkuperäinen omistaja S (myös kiinalainen) oli jättänyt talon entisten thaimaalaisten työntekijöiden huostaan. Nämä hoitajat olivat kasvattaneet leijonia nuoresta asti. Kun uusi omistaja osti talon, he sopivat jatkavansa leijonien hoitoa S:n paluuseen asti.

Thaimaan kansallispuistojen osasto tarkastaa parhaillaan kahden leijonan mikrosiruja. Kestää noin kuukauden selvittää, onko nämä leijonat hankittu laillisesti. Samaan aikaan puisto on neuvonut talonomistajaa varmistamaan leijonien asianmukainen hoito tämän prosessin aikana.

Tämä ei ole ensimmäinen leijonatapaus Pattayalla. Vaikka leijonien omistaminen on laillista Thaimaassa, se vaatii huomattavia lisenssejä ja lupia sekä kunnollisia aitauksia isoille kissoille.

Tammikuussa poliisi takavarikoi kaksi leijonaa nuorelta thaimaalaiselta naiselta, joka pakeni hetkeksi asuinalueella Pattayassa.

Myös tammikuussa ulkomaalainen mies teki kansainvälisiä uutisia mentyään leikkimatkalle vuokratulla luksusautolla Pattayassa leijonanpennun kanssa, kuten täällä raportoimme.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.