Pattayan poliisi järkyttynyt, kun ulkomaalainen kehuu väitetystä 20,000 XNUMX bahtin hedelmäpelivoitosta verkossa

Pattaya -

Ulkomaalainen mies esitteli hänen väitetyn 20,000 XNUMX bahtin uhkapelivoiton Pattayan Facebook-ryhmän online-peliautomaatista, mikä järkyttää Pattayan poliisia.

Heinäkuun 3. päivänä ulkomaalainen mies julkaisi Facebook-ryhmässä "Pattaya, Thaimaa" kehuen väitetystä voitostaan ​​uhkapelisivustolla ja sanoi: "On hyvä pelata peliautomaateilla ja voittaa 20,000 XNUMX bahtia."

Suosittu thaimaalainen Facebook-sivu "Drama-addict" jakoi viestinsä sanoen: "Tämä mies sanoo voineensa 20,000 XNUMX bahtia pelaamalla kolikkopelejä Thaimaassa. Mitä paikallispoliisit sanovat tästä?"

Viesti keräsi lukuisia kommentteja nettimiehiltä, ​​jotka kehottivat poliisia tutkimaan asiaa. Joissakin kommenteissa todettiin myös, että mies mahdollisesti pelasi Soi 6:ssa, joka on lähellä Pattayan poliisiasemaa, mutta tästä ei kuitenkaan ollut kovia todisteita.

Poliisi on kuulemma tutkinut monia paikallisia yrityksiä alueella, mutta ei löytänyt kyseistä paikkaa, ja jotkut nettimiehet sanoivat, että viesti saattoi olla "vitsi" tai "selvitys" ja että mies ei ehkä edes ole tällä hetkellä Thaimaa.

Pattayan poliisi on kuitenkin ilmoittanut, että he eivät pidä tilannetta hauskana, ja he etsivät lehdistöstä lähtien ulkomaalaista, joka on kuulemma tunnettu verkossa julkaisemisestaan ​​haastatellakseen häntä. He rohkaisivat miestä kääntymään ja puhumaan heille henkilökohtaisesti.

Uhkapelit ovat ehdottoman laittomia Thaimaassa, ja eräät maailman tiukimmista rahapelien vastaisista laeista ovat muut kuin hallituksen sponsoroimat kansalliset lottotapahtumat.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.