Tarvitsetko matka- tai sairausvakuutuksen seuraavaa Thaimaa-matkaasi varten? Tässä on loistava vaihtoehto!

Thaimaa-

Meiltä kysytään säännöllisesti Thaimaan vakuutusvaatimuksista, ja sen seurauksena meillä, lukijoillamme, on mahdollisuus käydä läpi.

Masii Group/Thai Viwat Insurance tarjoaa edulliset, kattavat matka- ja sairausvakuutukset (mukaan lukien Covid tarvittaessa) lukijoillemme, niille, jotka tarvitsevat sitä mahdolliselle tulevalle Thaimaan matkalle.

Heillä on myös vakuutusvaihtoehtoja niille maassa oleville, joilla on tällä hetkellä säännölliset vakuutussuunnitelmat.

Jos suunnittelet matkaa ja/tai tarvitset edelleen vakuutuksen ja haluat lisätietoja, klikkaa tätä tekstiä tästä vieraillaksesi Masiissa.

TAI klikkaa tästä saadaksesi suora linkki: https://www.tuneprotect.co.th/en/portal/travel-insurance/TAIPOCT22/BUQWAMUX9JDXNT9RD6WE28Y33JUZN6AVX4UVNYFR24WVGGARC83NNTA

Joitakin perustietoja joistakin saatavilla olevista tarjouksista löytyy myös tästä alta, nettisivuilta, jos napsautat TÄSTÄ:

Vastuuvapauslauseke: Masii/Thai Viwat Insurance on TPN Nationalista erillinen yhteisö, joka ei omista tai hallinnoi niitä, ja heidän suunnitelmiaan koskevat kysymykset tai huolenaiheet tulee osoittaa heille, ei TPN-medialle. Napsauttamalla yllä olevaa linkkiä siirryt kolmannen osapuolen verkkosivustolle. TPN National pysyy puolueettomana ja neutraalina lukijoiden ostoihin ja päätöksiin liittyvien tärkeiden päätösten suhteen ja esittää tämän suunnitelman yksinkertaisesti vaihtoehtona lukijoillemme. Vakuutusvaihtoehtoja koskevat päätökset ovat jokaisen kuluttajan tärkeä henkilökohtainen päätös, eikä TPN National ole vastuussa mistään yksittäisen vakuutuksen ostamisen päätöksestä ja/tai vakuutussuunnitelman poikkeuksista tai poikkeuksista.s.

Tämä on sponsoroitu viesti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/