Olipa kerran Hollywoodlandissa Tulossa Pattayalle 13. heinäkuuta

Ben's Theatre Jomtien esittelee jälleen ylpeänä tunnetun brittinäyttelijän Nigel Miles -Thomasin sooloesityksellään.Once Upon a Time in Hollywoodland 13. heinäkuuta 2024Nigel nähtiin viimeksi helmikuuta Sherlock Holmesin viimeisessä näytöksessä täynnä Ben's Theatre.

Lisätietoja on liitteenä olevassa esitteessä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/