Heinäkuussa Pattaya Marathonille odotetaan yli 15,000 XNUMX ihmistä

Pattaya -

Yli 15,000 2024 ihmisen odotetaan osallistuvan tulevaan MAMA:n Amazing Thailand Pattaya Marathon 20 -tapahtumaan, joka järjestetään Pattayassa 21.-2024.

Video tapahtumasta on katsottavissa täällä YouTube-kanavallamme.

Lehdistötilaisuus pidettiin eilen 3. heinäkuuta Dusit Thani Pattaya -hotellissa, jossa tiedotettiin tapahtuman valmiudesta. Amnat Charoensri, Chonburin maakunnan apulaiskuvernööri, johti kokousta, johon osallistui myös Poramase Ngampiches, Pattayan pormestari, Pol. Everstiluutnantti Nanthawut Suwanlaong, poliisialueen 2 apulaispäällikkö, ja Nat Krutsut, Thaimaan matkailuosaston (TAT) matkailuviranomaisen johtaja.

Mr. Poramasen mukaan Pattaya Marathon on saanut yli kolme kansainvälistä standarditapahtumasertifikaattia World Athletics Associationilta 42.195 km:n maratonille, 21.1 km:n puolimaratonille ja 10 km:n juoksumatkoille. Tämä tekee Pattaya Marathonista yhden kahdesta Thaimaan maratonista, jotka ovat saaneet kaikki kolme sertifikaattia samasta tapahtumasta.

Mr. Poramase totesi, että tämän vuoden kilpailun odotetaan houkuttelevan Pattaya Cityyn yli 15,000 15,000 juoksijaa ja lähes 20,000 3,000 mukana matkustavaa. Yli 100 250 huonevarausta odotetaan tehtävän ja yli XNUMX XNUMX vapaaehtoista ja virkamiestä on päivystävän tapahtuman aikana. Tapahtuma sisältää myös XNUMX-prosenttiset tiesuljet kilpailureitillä, ja sen odotetaan tuottavan yli XNUMX miljoonaa bahtia Pattayan ja Chonburin taloudelle.

Pattaya Marathon 2024 sisältää neljä kilpailuluokkaa, mukaan lukien Marathon (42.195 km) ja Half Marathon (21.1 km), jotka alkavat sunnuntaina 21. heinäkuuta sekä 10 km, 4.5 km kilpailut, pyörätuolikilpailut ja Family Juoksu järjestetään lauantaina 20.

Kaikkien kilpailujen lähtö- ja maalipisteet ovat Dolphin Roundaboutissa North Pattaya Roadilla, terminaalin 21 Pattayan edessä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.pattayamarathon.go.th.

TPN:n tiedotusvälineet että kaksi maratonpäivää ovat myös uskonnollisia vapaapäiviä ja alkoholin myyntiä rajoitetaan ja baarit ja yöelämä suljetaan, katso lisätietoja täältä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.