Thaimaan poliisi takavarikoi 13.8 miljoonaa metam-pilleriä Pathum Thanin huumerikoksesta

Pathum Thani -

3. heinäkuuta 2024 Thaimaan tutkivat poliisit pitivät lehdistötilaisuuden merkittävästä huumetakavarikosta Nong Sueassa Pathum Thanissa, jossa he takavarikoivat 13.8 miljoonaa metamfetamiinipilleriä ja ottivat kiinni kolme epäiltyä sekä muuta omaisuutta lähes kahden miljoonan bahtin arvosta.

Poliisin mukaan heidän tutkintansa alkoi yli 13.4 miljoonaa amfetamiinipilleriä salakuljetetun ryhmän löytämisellä On Nut 86:ssa, Prawetissa, Bangkokissa 12. kesäkuuta. Myöhemmin he laajensivat ponnistelujaan, mikä johti Nong Sueaan Pathum Thanissa sijaitsevaan varastoon, jossa laittomat aineet säilytettiin.

Varaston valvonta 1. heinäkuuta paljasti epäilyttävän laittomien huumeiden kuljettamisesta epäillyn lava-auton saapumisen. Ajoneuvon ja varaston perusteellisen tarkastuksen jälkeen viranomaiset paljastivat 13.8 miljoonan metamfetamiinipillerin, käsiaseen, ammuksia ja muuta omaisuutta yhteensä 2 miljoonan bahtin arvosta.

Operaation aikana kolme epäiltyä pidätettiin paikan päällä: herra Prasert (42), herra Supachoke (44) ja rouva Soraya (26). Kuitenkin kaksi muuta epäiltyä, jotka olivat mukana huumeiden salakuljetusoperaatiossa päämiehenä, Neng ja Phap, onnistuivat välttämään kiinniottamisen.

Pidätettyjä henkilöitä syytetään tyypin 1 huumausaineiden salakuljetuksesta ja muista törkeistä rikoksista. Heidät on luovutettu tutkintapoliisille jatkokäsittelyä varten. Thaimaan poliisi lupasi jatkaa tutkintaa varmistaakseen, että kaikki rikollisverkostoon osallistuneet henkilöt saatetaan vastuuseen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.